fbpx
Skip to main content
Živorad Žika Nikolić

Nećete verovati čime se BAVIO Žika! Otkrio najveću RAZLIKU privatne televizije od javnog servisa!

Foto: Youtube printscreen/RTS Žikina Šarenica - Zvanični kanal
Iznenadio je sve!

Živorad Žika Nikolić nedavno se prebacio na Televiziju Pink. Gostujući danas u emisiji "Premijera vikend specijal" poznati voditelj otkrio je da sebe ne posmatra kao poznatu ličnost.

- Ubeđujete me da počnem to da istražujem. Ja sebe uopšte ne doživljavam tako. Ja svoj posao posmatram kao svaki drugi, kao rad u fabrici, ja dođem i odradim svoj posao - rekao je Žika i objasnio po čemu se razlikuje rad na novoj televiziji:

POLIVALI GA BENZINOM: Poznati srpski pevač na meti HULIGANA, pokušali da ZAPALE...

Živorad Žika Nikolić
Živorad Žika Nikolić
Foto: TV Pink printscreen

- Ovde mnogo studioznije pripremam svaku emisiju. Stvarno se po tome razlikuje privatna televizija od javnog servisa. Imam jedan divan studio italijanskog dizajna, kamere su nam u centru, a kamermani su nam pravi čarobnjaci.

UKAZANA JOJ MEDICINSKA POMOĆ: Dušica Jakovljević u bolovima - nije zadržala SUZE! (FOTO)

Voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović podsetili su Žiku Nikolića i na njegove dane kada je bio profesor u jednoj srednjoj školi a on je pred premijernim kamerama otkrio kakav je bio u toj ulozi.

Tijana Prica i Ognjen Nestorović
Tijana Prica i Ognjen Nestorović
Foto: TV Pink printscreen

SAČUVALA JE ISTI OSMEH: Prepoznajete li ko je naša pevačica sa slike? (FOTO)

- Dve godine sam predavao ruski u Srednjoj medicinskoj šoli u Kraljevu, to je bilo divno vreme. Ja sam imao 22 godine, a đaci 17 godina. Ali znao se red ko je profesor, a ko učenik. Uvek sam voleo da izvodim eksperimente pa je kod mene sve bilo dozvoljeno, i prepisivanje, i šaputanje, i puškice, ali na ruskom jeziku - otkrio je ovaj voditelj.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd