Skip to main content
Darko Lazić

Neurolog prokomentarisao Darkovo STANJE - zabrinut! Mogu ostati posledice na NJEGOVOM MOZGU?!

Foto: Srbija Danas
Detaljno objasnio sve!

Darko Lazić se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege KBC Zemun. Njegovo stanje je već duže vreme bez životno ugrožavajućih promena, ali oporavak teče sporo, a sa neurološkog aspekta je vrlo komplikovan slučaj.

ROĐEN SAM 1991, U TO ČUVENO DOBA: Jedan od omiljenih mladih srpskih glumaca o najupečatljivijoj uspomeni iz devedesetih

Pevač se oporavlja od teške kontuzije pluća i operacija butne kosti i ugradnje veštačkog kuka, a veliki problem predstavlja apstinencijalna kriza u koju je zapao jer je zavisan od narkotika.

- Sa neurološkg aspekta Lazić je vrlo komplikovan slučaj - kaže ugledni beogradski neurolog koji želi da ostane anoniman.

ONA JE ZLA! Varala je Darka, to svi znaju! Oglasio se Lazićev otac o ANI SEVIĆ: Ne da nam da viđamo dete

Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

SUZE U PORODICI LAZIĆ: "Ana Sević je SVE LAGALA!" A onda otkriven OVAJ šok!

- Nije retkost da se posle povrede glave pacijent promeni u mentalnom smislu i da sve negativne crte ličnosti postanu izraženije nego što su bile pre traume mozga. On je zasad dobro prošao, jer mogao je da zaboravi govor, čitanje, pisanje, familiju i čitav svoj život. Međutim, on ima amneziju samo za period neposredno pre udesa. Ipak, niko od lekara ne može da garantuje da će on ubuduće da bude normalan po pitanju raspoloženja, nervoze, agresije, nesanice - otkrio je izvor.

Podsetimo, Darko Lazić teško podnosi to što je doživeo saobraćajnu nesreću koja mu je ozbiljno narušila fizičko, ali i psihičko stanje.

Lazić trpi ozbiljne posledice zbog teške saobraćajne nesreće. Lekari iz KBC Zemun uspeli su da saniraju veći deo njegovih povreda koje je zadobio kada se prevrnuo svojim BMW-om, ali oporavak i dalje traje.

Brena otkrila da se GNUŠA ljudi koji MNOGO PIJU a onda pomenula i NESREĆU Darka Lazića! Iznenadila sve

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd