fbpx
Skip to main content
Severina

NIJE SE NADALA! Severina se POHVALILA na Instagramu POKLONOM koji je dobila za 49. rođendan! A tek kad vidite šta je!

Foto: Instagram printscreen/severina
Da li je ovo priželjkivala?!

Pevačica Severina Kojić slavi 49. rođendan, a na Instagramu je otkrila da su je dva poklona, koje je dobila, posebno oduševila.

Onaj najbitniji i prvi je od sina Aleksandra koji joj je, kako je otkrila pevačica, poklonio crtež, a drugi je to što se našla na naslovnici knjige slavnog Maxa Bunkera, inače tvorca popularnog Alana Forda.

DVE SMRTI U DVA DANA U "GRANDU"! Mili se oglasio nakon tragedije: "Bolno i nepravedno!"

DVE SMRTI U DVA DANA U "GRANDU"! Mili se oglasio nakon tragedije: "Bolno i nepravedno!"

DAVILA GA I ŠAMARALA: Tara Simov i Ša nakon tuče se bacili na AGRESIVAN INTIMNI ČIN!

DAVILA GA I ŠAMARALA: Tara Simov i Ša nakon tuče se bacili na AGRESIVAN INTIMNI ČIN!

AMIDŽIĆ JOJ BIO PRVI! Iva Štrljić posetila Ognjena nakon telefonskog poziva: "ODUŠEVILA SAM SE..."

AMIDŽIĆ JOJ BIO PRVI! Iva Štrljić posetila Ognjena nakon telefonskog poziva: "ODUŠEVILA SAM SE..."

Severina se našla na naslovnoj strani knjige "U ime mafije Luciana Scchia", poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker. Reč je o strip scenaristu, publicisti i novinaru, tvorcu svetski poznatih italijanskih stripova, od kojih je najpopularniji Alan Ford.

Knjiga je objavljena upravo na Severinin rođendan, a ona je na svom Instagram profilu otkrila i kako je došlo do saradnje.

Alan Ford, najpoznatiji strip na svetu i moj najomiljeniji, napisao je slavni Max Bunker. Danas, u izdanju izdavačke kuće 'Sandorf' izlazi njegov roman “U ime mafije”. "Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće “Sandorf” da bi oni i Max Bunker hteli da budeš na naslovnoj strain  njegovog romana. To je krimić i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca – napisala je Seve, pa dodala:

- Mene zvali? Max Bunker? Snimali smo za par dana. Moja ekipa sa kojom snimam i novi album. Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sedi je kompozitor i producent Filip Miletić, a kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni! A ja, san u žutoj haljini na naslovnoj stranici knjige Maxa Bunkera i pucam od dečije sreće!

Severina se na kraju objave zahvalila dragim ljudima I saradnicima. 

- Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući “Sandorf”. Hvala Max Bunker, hvala broj 1, hvala Vam što ste nam ulepšali detinjstvo! Ovo je za mene velika radost i čast, jer vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog detinjstva. Ovo mi je najlepši poklon za rođendan, posle crteža mog sina – piše u Severininoj objavi na Instagramu.


PAKLENI PLAN! Smislila je kako da ga izbaci iz Zadruge! Terorisaće ga, a onda sledi poslednji UDARAC! (VIDEO)

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd