fbpx
Skip to main content
Dona Ares

SMRT JU JE PRESEKLA: Dona Ares nije uspela da uradi ono što je poslednje želela u životu

Foto: Instagram/donnaares
Tuga.

Poznata pevačica Dona Ares koja je tri godine vodila tešku bitku sa rakom, preminula je danas u svom domu u Bihaću u 40. godini života.

PLAČEM: Karleuša van sebe zbog SMRTI Done Ares - Bila sam sigurna... Ne mogu...

Pevačica je nedavno svojim pratiocima na društvenoj mreži "Fejsbuk" otkrila da se pomirila sa životom u borbi sa rakom i da nije bila svesna koliko će sama bolest brzo napredovati.

TRAGEDIJA! Ovo je poslednja objava Done Ares: "Volim vas sve!" (FOTO)

 

Објава коју дели Donna Ares (@donnaares) дана

VELIKA LJUBAV: Evo šta je uradio muž Done Ares pre njene smrti, a rastali su se mesec dana ranije!

Kako je tada istakla, ona se trudila da se ponaša kao najzdravija osoba uz sve nedostatke. Bosanska zvezda nije želela da sakriva svoju bolest, već je otvoreno govorila o svemu, a najviše zbog toga kako bi pomogla svim ženama koje su se susrele sa istim zdravstvenim problemom.

- Probala sam glasnu i tihu varijantu, radi ličnog istraživačkog eksperimenta za novu knjigu koju pišem. Rak se ne tuče u tišini, barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu - napisala je ona.

Nažalost, Dona nije dočekala da objavi svoju knjigu, što je bila njena poslednja želja kada se pomirila sa svojim zdravstvenim tegobama.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd