fbpx
Skip to main content
Nikolina Pišek

ĆERKA JE I DALJE U BOLNICI! ZA DLAKU IZBEGLE SMRT: Nakon TEŠKOG TROVANJA GASOM Nikolina PUŠTENA kući

Foto: Youtube Printscreen/ RTV Pink Official
"Da je moja odluka bila sprovedena mi ne bismo bile žive."

Nikolina Pišek i njena ćerka Una u noći između subote i nedelje otrovale su se ugljen-monoksidom u stanu u Zagrebu, zbog čega su hitno prevezene u bolnicu u nedelju, u ranim jutarnjim satima. Do pucanja cevi, pa zatim i trovanja, došlo je usled građevinskih radova.

Zgrada u kojoj živi trenutno se renovira, zbog poslednica zemljotresa.

Imate problema sa SUVOM KOŽOM? Evo kako da se rešite CRVENILA, PERUTANJA, IRITACIJE I SVRABA!

Imate problema sa SUVOM KOŽOM? Evo kako da se rešite CRVENILA, PERUTANJA, IRITACIJE I SVRABA!

NAKON TUČE, ZAVRŠIO U GIPSU! Optužio Kristijana da mu je naneo OZBILJNE POVREDE - Sledi DISKVALIFIKACIJA?

NAKON TUČE, ZAVRŠIO U GIPSU! Optužio Kristijana da mu je naneo OZBILJNE POVREDE - Sledi DISKVALIFIKACIJA?

Pogledajte KAKO IZGLEDA MAJKA Cecinog dečka Bogdana Srejovića! (FOTO)

Pogledajte KAKO IZGLEDA MAJKA Cecinog dečka Bogdana Srejovića! (FOTO)

- Ne znam u čemu je greška, reč je održavanim instalacijama. Majstori su bili prethodnih dana i pregledali sve instalacije. Bilo je sve ok. Trenutno je u toku renoviranje zgrade zbog posledica zemljotresa. Ne mogu nikoga da optužujem da je kriv za ovo što se dogodilo, samo želim da nadležni organi utvrde šta se dogodilo, jer se radi o dva ljudska života koja su ovim bila ugrožena - počela je Nikolina za Blic, pa nastavila:

- Primljene smo ćerka i ja u nedelju u ranim jutarnjim satima u bolnicu sa teškim trovanjem gasom. Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je odregovao najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada sa ćerkom, rekla mu da idemo da gledamo film. Pozvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutru otići kod doktora.

- Međutim, on je insistirao da odemo to veče. Pozvao me je posle ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te je uspeo našeg bliskog prijatelja da dobije u te kasne sate. Oni su pozvali policiju i hitnu, koji su pomogli da se razvale vrata i da dođu do nas. Posle su nas transportovali u bolnicu, malopre smo izašle iz bolnice. Apelujem da se zakonom uvede alarm za gas, jer se tako mogu spasiti ljudski životi. Meni se dogodilo to da su instalacije redovno održavane, ali kao što vidite, mogao se desiti najgori scenario - objasnila je ona.

Nikolina je danas puštena iz bolnice i dobro se oseća, kako je za domaće medije potvrdio jedan njen prijatelj. Ćerka Una i dalje se navodno nalazi na dečijoj klinici.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd