fbpx
Skip to main content
Nikolina Pišek

JEZIVO! VODITELJKA doživela PAKAO u Hrvatskoj na LETOVANJU: PREBILI joj muža, POKRALI IM SVE, a onda...

Foto: Printscreen/ TV Pink
Strašno!

Obezbeđenje, uvrede, intervencija policije, obostrane prijave zbog pretnji, te prijava krađe nakita i novca u vrednosti od oko dva miliiona kuna - epilog je nesvakidašnjih i neugodnih događaja koji su se ovih dana odvijali u luksuznoj Villi Hedonist u Kaštel Starom.

Liga šampiona se vratila, i donosi nam fantastičan fudbal

Liga šampiona se vratila, i donosi nam fantastičan fudbal

"KLASIČAN IMBECIL! VOLEO BIH DA GA SRETNEM..." Kristijan Golubović POSLAO brutalnu PORUKU Radetu Laziću!

"KLASIČAN IMBECIL! VOLEO BIH DA GA SRETNEM..." Kristijan Golubović POSLAO brutalnu PORUKU Radetu Laziću!

"MOJ VEČNI PRIJATELJU" Nakon batina Sanjinog dečka i svih svađa, Matora joj se obratila OVIM REČIMA

"MOJ VEČNI PRIJATELJU" Nakon batina Sanjinog dečka i svih svađa, Matora joj se obratila OVIM REČIMA

Kod pritvorskog nadzornika splitske policije zbog pretnji na kraju je završio biznismen Vidoje Ristović, suprug voditeljke Nikoline Pišek.

Ristovića je prijavio slovenski biznismen Rok Gale (49), suprug vlasnice vile. Voditeljka je podnela krivičnu prijavu protiv Gale i zbog pretnji, ali i krađe nakita i novca, za koje Ristovići tvrde da su im nestali iz vile.

Splitska policija kaže da je po pitanju tih prijava protiv Roka Gale pokrenula istragu.

Takođe, Ristovići će nakon onoga što su opisali kao letovanje iz pakla, a trebalo je biti letovanje iz snova, od agencije tražiti nazad 20.000 eura koje su platili kako bi iznajmili vilu, a zbog čega je njihov advokat već kontaktirao agenciju.

Voditeljka je o ovom slučaju progovorila za hrvatske medije:

- Dogovoreno je da se plati iznajmljivanje vile, prvo kapara od 7.000 eura, koju smo platili agenciji, a zatim smo vlasniku vile, odnosno suprugu vlasnice, Gali, platili još oko 10.000 eura te još 3.000 eura za osiguranje od eventualne štete - kaže Nikolina za "Juatrnji list" i dodaje:

- Najpre smo došli nas četvoro, jer jedna ćerka nije mogla doći iz Beograda zbog stanja na granici i situacije sa koronom, ali uskoro je i ona došla. Sve skupa trebalo nas je biti osmoro. Dakle, Vidoje, ja, dvoje naše male dece, moja Hana s prijateljem i moja prijateljica sa svojim detetom. Takođe, najavili smo da ćemo dovesti pse - kaže voditeljka.

- Suprug je kod sebe imao oko 68.000 eura gotovine koju je par dana ranije podigao s računa u Splitu jer je preko jedne advokatske kompanije bio u pregovorima za kupovine jedne nekretnine u Zagrebu, a taj novac je trebao biti kapara. Takođe, imali smo i skupoceni nakit vredan oko 270.000 eura, tri muška sata, Kartierovu narukvicu s briljantima. Te dragocenosti smo stavili u sef koji se nalazio u ormaru u mojoj sobi, međutim nakon nedelju dana je Vidoje pogrešno ukucao šifru u sef te se sef zablokirao, pa smo zvali Galu da otvori sef jer se mogao otvoriti i ključem. On je došao i otključao sef, međutim bilo mi je neugodno jer sam vidjela da ima ključ, pa smo odlučili da nakit više ne držimo u sefu. Svoj nakit sam stavila u vrećicu te ga sakrila između ormara i zida u mojoj sobi. Svoje satove i novac Vidoje je stavio u ormar u svojoj sobi, dok je u sefu ostala samo manja količina novca - kaže voditeljka.

U kući su tada već bili gotovo dve nedelje, odnosno smeštaj je bio zakupljen do subote ujutro, no u četvrtak uveče je došlo do čudnog obrta koji će, kaže, pamtiti čitav život.

- Svi smo otišli uveče na večeru u Split, međutim kada smo se vratili nešto iza ponoći na rampi ispred vile su nas dočekala dva člana obezbeđenja koji su nam zaprečili ulazak. Nisu se želeli predstaviti. Rekli su da nam je zabranjen ulazak u kuću i da samo izvršavaju naređenja da nikoga ne mogu pustiti u kuću. Zvala sam agenciju, no nitko mi se nije javljao. Želeli smo uzeti naše stvari iz kuće, no nisu nas puštali, pa se moj suprug odlučio krišom uvući u kuću koja je bila sva u mraku, odnosno bila su ugašena svetla. Vidoje je zaobišao obezbeđenje, te naišao na poluotvorena vrata. Međutim, kada je ušao u kuću neko ga je s leđa i seo mu na leđa.Video je da su to Rok Gale i njegova supruga koja mu je u tom trenutku uputila niz vrlo gadnih nacionalističkih uvreda. Tada otprilike dolazi i policija koju sam ja zvala, izvode mog supruga napolje do rampe, gde sam ja bila s decom. Videvši da su deca prilično uznemirena zbog svih tih uniformiranih ljudi i povišenih tonova, zamolila sam Vidoja da odvede decu u Split. Na rampi smo ostali moja punoljetna ćerka Hana i moja prijateljica zajedno sa obezbeđenjem i policijom. - pričala je voditeljka.

- Pokušala sam sve to snimiti mobilnim da imam kao dokaz, međutim policajac mi je uzeo mobični, te počeo brisati snimke tvrdeći da se policiju ne sme fotografisati, premda su bili na javnoj površini u tome trenutku. Nakon rasprave s policijom da su naše stvari u kući, Hana i moja prijateljica su dobile dozvolu da uđu u kuću u pratnji policije, no ne i ja. Počinjem se plašiti da ćemo biti opljačkani, pa zovem Vidoja, ali i Hanu i prijateljicu i kažem im da prvo uzmu dragocenosti i gde se one nalaze. - nastavila je Nikolina.

- One mi na telefon međutim javljaju da je sef prazan, da je Vidojeva soba otključana, da nema vrećice sa zlatom, novca... Takođe mi kažu da im je vlasnica vile već rekla da je ona ušla u tu sobu. Shvatila sam tada da se policija i obezbeđenje dobro poznaju jer su ispred mene opušteno pričali o zajedničkim temama. Pakovanje je trajalo od 1 u noći do 4.30 ujutro, a u pomoć nam je došao jedan Hanin prijatelj s autom, kako bismo sve te stvari mogli utovariti. Jedan ceo auto smo napunili stvarima. U jednom trenutku sam videla vozilo Hitne na rampi i tačno sam pomislila da se Hana onesvestila, što se na kraju i bilo dogodilo. Tada sam se otrgnula policajcu i počela trčati prema kući, govoreći da želim videti svoju ćerku. Tada mi je policajac rekao da ako budem mirna otpratiće me do kuće, i to je i napravio. Videla sam kako je smeštaju u Hitnu, a rekli su da je voze u Split u bolnicu na Firule. Tada je došao i Gale, a nakon što smo se posvađalii, u jednome trenutku je krenuo preko ograde rekavši da će me rastrgati, ali su ga zaustavili policajac i obezbeđenje. - ispričala je voditeljka, pa dodala:

- Kada smo uzeli stvari otišli smo u Split, a Vidoje i ja smo, kada smo se probudili, krenuli u policijsku stanicu u Kaštel Štafilić sve prijaviti. Međutim, kada smo došli u stanicu mom suprugu su rekli da je uhapšen zbog pretnje, te su nas razdvojili. Ja sam davala izjavu sve do uveče, a on je noć proveo u policiji. Da bi ga ujutro prebacili na Državno advokatsku agenciju u Splitu. Nakon ispitivanja je pušten, no zadržali su mu pasoš, jer je strani državljanin - kaže voditeljka koja se trenutno sa suprugom i obitelji nalazi u Bolu na Braču.

Otac pogledao kamere iz vrtića i ostao ŠOKIRAN kada je video šta vaspitačice rade! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

JELENA PEŠIĆ OTKRILA KAKAV JE KARIĆ U KREVETU! A evo šta misli o odnosu Anabele i Lune

JELENA PEŠIĆ OTKRILA KAKAV JE KARIĆ U KREVETU! A evo šta misli o odnosu Anabele i Lune

Kada je ugledao GOLU FOTOGRAFIJU SVOJE ŽENE ENE, Janjuš nije mogao da dođe sebi "TRESEM SE, daj mi vode"

Kada je ugledao GOLU FOTOGRAFIJU SVOJE ŽENE ENE, Janjuš nije mogao da dođe sebi "TRESEM SE, daj mi vode"

UDAJE SE BIVŠA ZADRUGARKA?! Oglasila se njena mama - ima poseban PLAN!

UDAJE SE BIVŠA ZADRUGARKA?! Oglasila se njena mama - ima poseban PLAN!

LUNA PREKIDA ESTRADNU KARIJERU ZBOG FAKULTETA?! Evo zašto je donela takvu odluku - Šok!

LUNA PREKIDA ESTRADNU KARIJERU ZBOG FAKULTETA?! Evo zašto je donela takvu odluku - Šok!

"STANIJA JE PRVA POČELA DA SE GU*I, to je NAKARADNOST" Kristijan Golubović bez DLAKE NA JEZIKU

"STANIJA JE PRVA POČELA DA SE GU*I, to je NAKARADNOST" Kristijan Golubović bez DLAKE NA JEZIKU

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd