fbpx
Skip to main content
Dragana Mirković i Vesna Zmijanac

NJENA DOBROTA JE BOŽANSKA! Dragana Mirković pomogla BOLESNOJ Vesni Zmijanac! Evo ŠTA je učinila!

Foto: Youtube printscreen
Predivan gest!

Folk pevačica Vesna Zmijanac već duže vreme boravi u svom raskošnom domu na Bukulji jer joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo usled problema sa povišenim pritiskom, a njena koleginica Dragana Mirković joj je pritekla u pomoć!

Zmijančeva već godinama ima problema sa štitastom žlezdom, koje uprkos brojnim tretmanima i redukovanom ishranom nije uspela da reši, pa joj se s vremena na vreme zdravstveno stanje pogorša.

VRELE BEZ SILIKONA! Pogledajte NAJS*KSI naslovne stranice 90ih! Ceca i Vesna Zmijanac POKIDALE (VIDEO)

vesna-zmijanac
Foto: Srbija Danas

- Vesna ima jako visok pritisak i to joj jako smeta. Zbog toga se povukla i otišla na Bukulju. Tamo je čist vazduh, koji njoj izuzetno prija, ali njeno stanje ne može da se reši izolacijom na planini jer njoj ipak treba pomoći iskusnih i priznatih lekara - otkrio je izvor. Kako joj je Dragana dobra prijateljica, Vesna joj se požalila da se danima ne oseća dobro, pa je Mirkovićeva rešila da uzme stvar u svoje ruke i angažuje najbolje lekare iz Beča koji će Zmijančevoj moći da pomognu.

PORODIČNI RASKOL! Vesna Zmijanac ne priča sa zetom Reljom, a Nikoliji ne može da pređe preko OVOGA!

- Vesna je hrabra i nikada ne kuka, ne voli nikome da se žali, a sve probleme rešava sama. Neće nikoga da opterećuje, a posebno ne ćerku Nikoliju, koja ima malo dete i radi punom parom. Jedina osoba kojoj je otvorila dušu i da se ne oseća dobro je Dragana Mirković. Njih dve su dobre prijateljice, a Dragana se popirlično potresla dok je slušala drugaricu šta joj govori. Iako Vesna misli da će se oporaviti sama na planini, Dragana za to neće ni da čuje jer zna kroz šta je sve Vesna prošla pre nekoliko godina. Rekla joj je da će kontaktirati sa svojim prijateljima lekarima iz Beča i da će joj zakazati detaljne preglede - navodi izvor za "Skandal".

dragana-mirkovic
Srbija Danas / Jelena Obradović

Nakon ozbiljnog razgovora sa drugaricom, Vesna bi uskoro trebalo da otputuje u Beč kako bi započela lečenje.

KRIJU K'O ZMIJA NOGE: Ove pevačice su velike zvezde, a završile su samo OSAM RAZREDA osnovne škole!

- Dragana voli da učini, a posebno kada je u pitanju pomoć za drage ljude, tu nema vrdanja. Vesna bi trebala uskoro da se spakuje i da ode kod Dragane u Austriju, gde će provesti nekoliko dana. Obaviće sve neophodne analize, a Luče iz Kasidola će sve vreme da bude uz nju - otkriva izvor.

Popularna srpska pevačica ZAPROŠENA! "Rekla sam NE!" Zaprepastila sve OBJAŠNJENJEM! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd