fbpx
Skip to main content
Darko Lazić

O OVOME DANAS SVI ĆUTE! Darko Lazić već 8 godina... Neverovatna ISTINA iznenadila Srbiju

Foto: TV Pink printscrren
Velika stvar!

TO JE DARKO ŽELEO Lekar iz KBC otkrio šta je Lazić tražio od njega

Saobraćajka u kojoj je teško povređen Darko Lazić već danima je glavna tema u medijima. Ne priča se samo o povredama koje je on zadobio u ovoj nesreći, već i o dinamičnom i čak bahatom životu koji je najtražniji pevač mlađe generacije vodio proteklih godina.

TEŠKE REČI ANE SEVIĆ O DARKU: Jedva čekam da vidi koliko je voljen! Moj boravak u bolnici... (FOTO)

Brza vožnja, alkohol, sve to je nešto što je izazivalo zaprepašćenje kod publike ovog pevača. Međutim, malo ko pominje i neka dobra dela koja je Darko radio.

ČEKA GA TEŽAK OPORAVAK Progovorila Darkova koleginica: Kada sam ja imala UDES, on je prvi pritrčao u pomoć

Mračne teme su potpuno bacile senku na javni život ovog kontroverznog pevača, ali da podsetimo na to da je Darko u proteklom periodu uradio neke stvari koje zaslužuju poštovanje i divljenje.

NA OVO VAS NIKO NE UPOZORI: Teme koje vam iskusne mame prećutkuju jer ne žele da vas uplaše

Pre svega mislimo na humanitarne koncerte na kojima je Darko pevao. I ne samo što je pevao, već je često umeo da zavuče ruku u svoj džep i da izdvoji donacije za bolesnu decu.

darko-lazic
Srbija Danas / Jelena Obradović

- Malo sam i ljuta što je proteklih dana, nakon saobraćajne nesreće, Darko Lazić predstavljen samo kao neko ko je problematičan i bahat. Ali nije baš tako. Ne pominje se da je s druge strane jedna jako humana osoba. Organizovala sam više humanitarnih koncerata i iako je imao često pun kalendar kada su nastupi u pitanju, on je i na štetu svog zdravlja dolazio na te humanitarne koncerte i pevao. I ne samo što je pevao, već je i i ličnim donacijama pomagao decu kojoj je trebalo pomoć za lečenje. Darko je neko ko je zaslužio toliko da se pomenu i njegova dobra dela, a verujte mi, bilo ih je - rekla je za Espreso Hedija Mihaljević koja je organizovala više humanitarnih koncerata za bolesnu decu i Darko je neko ko joj je zbog svega toga ostao u lepom sećanju kao jedna humana osoba.

NAJNOVIJE! Darkov najbolji prijatelj O STANJU PEVAČA - ISTINA JE da su ga probudili, ali...

Uroš Karapandžić je dečak koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize. Majka ovog dečaka Jelena Karapandžić ne može da zaboravi koliko se Darko trudio da da svoj doprinos za lečenje Uroša.

Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

- Darko je neko ko je uz nas već osam godina. Pomagao je ne samo nama već i mnogima. Kada niko nije hteo da pomogne, Darko je pomagao. I na početku karijere i kada je postao popularan, on je neko ko je uvek bio tu za našeg Uroša i neko je ko nikada nije znao reći "Ne!". Verujem da će Bog da sačuva Darka, a ljudima koji u ovom trenutku mrače, savetujem da to ostave za neka druga vremena. Sada je najvažnije da se Darko oporavi - rekla je Jelena Karapandžić za espreso.rs.

BEZ VIŠKA KILOGRAMA, BEZ SILIKONA! Ovaj snimak Ane Nikolić će vas potpuno ZAPREPASTITI! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd