fbpx
Skip to main content
Mikrofon

OBOŽAVALI SU JE MILIONI: Pevačica umrla u 46. godini - zbog psihičkih problema se POVUKLA! (FOTO)

Foto: Profimedia
Slava joj nije prijala.

Barbi Keli, članica jednog od najpopularnijih bendova 90-ih godina prošlog veka, "Keli femili", "The Kelly Family", preminula je u 46. godini.

Objavljeno je to na zvaničnom Instagram profilu benda.

"Naša voljena sestra Barbi preminula je posle kratke bolesti. Jako će nam nedostajati i nosićemo je u srcima i sećanju zauvek", pisalo je u objavi, a u preko 1.800 komentara fanovi su izrazili svoje žaljenje zbog smrti muzičarke

STIGLA KRIZA! Darko priznao da VOLI LUKSUZ, ali da nema više NOVCA za isti, pa OTKRIO sa koliko novca mesečno može da PREŽIVI!

STIGLA KRIZA! Darko priznao da VOLI LUKSUZ, ali da nema više NOVCA za isti, pa OTKRIO sa koliko novca mesečno može da PREŽIVI!

Barbi je početkom 2000-ih napustila bend zbog psihičkih problema koje je uzrokovala planetarna slava s kojom Barbi nije znala da se nosi, rekao je tada njen brat Džimi, a tih godina je preminuo i njihov otac Danijel Keli, koji je bio glava benda. 

Iako je svoju muzičku karijeru započeo još u 1970-im godinama, slavu i svetsku popularnost "The Kelly Family" stekao je tek dvadesetak godina kasnije. Anđela, Patrisija, Pedi, Barbi, Mejt, Keti, Džimi i Džoi snimili su brojne hitove, a kao jedan od najbitnijih albuma izdvaja se "Over The Hump" iz 1994. godine, koji se u Evropi prodao u 4,5 miliona primeraka, od kojih je polovina prodata samo u Nemačkoj. 

 

DVE SMRTI U DVA DANA U "GRANDU"! Mili se oglasio nakon tragedije: "Bolno i nepravedno!"

DVE SMRTI U DVA DANA U "GRANDU"! Mili se oglasio nakon tragedije: "Bolno i nepravedno!"

Njihovi religiozni stavovi i pesme katoličkom duhu očigledno su se jako svideli evropskoj publici, jer su 1995. godine u Beču održali koncert pred 250 hiljada ljudi. 

Njihova karijera nije bila bez uspona i padova, pa su ih tako u jednom trenutku popularni nemački časopisi nazvali kultom i hodajućom kolekcijom polovne odeće, a često se u javnosti pričalo o tome kako je otac porodice, Danijel Keli, tiranin koji sve voli da drži pod kontrolom, a puno lepše reči za njega nije imao ni njegov sin Džimi, koji je u bendu svirao gitaru. 

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd