fbpx
Skip to main content
Ceca, Jeca, Ognjen

"NEMAM PROBLEM SA KARLEUŠOM, ali sa Cecom i Anastasijom..." Amidžić otvoreno o gostovanju pevačica

Foto: Srbija Danas/E-stock
Voditelj spreman za nove radne pobede!

Ognjen Amidžić spreman je za nove poslovne izazove i novu sezonu njegove autorske emisije "Amidži šou".

Pred sezonu koju je pripremio, poznati voditelj govorio je o tome šta čeka gledaoce, kao i o temama o kojima do sada nije pričao.

Jedna od najpoznatijih SRPSKIH PEVAČICA JE ALBANKA: Kada je pokazala TRI PRSTA započet je brutalni NAPAD na nju

Jedna od najpoznatijih SRPSKIH PEVAČICA JE ALBANKA: Kada je pokazala TRI PRSTA započet je brutalni NAPAD na nju

HAOS U TITELU: Okupile se sestre Rodić, a izdanje Cecine SNAJKE Bogdane izaziva tahikardiju! (FOTO)

HAOS U TITELU: Okupile se sestre Rodić, a izdanje Cecine SNAJKE Bogdane izaziva tahikardiju! (FOTO)

ISTINE I LAŽI O HONORARIMA takmičara "Zadruge": Ko je najmanje, a ko najviše plaćen rijaliti-igrač?

ISTINE I LAŽI O HONORARIMA takmičara "Zadruge": Ko je najmanje, a ko najviše plaćen rijaliti-igrač?

Ognjen Amidžić

- Svaka sezona sledeća je teža od prethodne zato što se ljudi navikavaju i na fazon i na sve, pa ti treba stalno nešto da menjaš i osvežavaš. Nadam se da ćemo uspeti da sve osvežimo nekim novim licima i nadam se da nas korona neće sprečiti, to je najveći problem. Iskreno se nadam da ćemo se izboriti sa tom situacijom, a mi smo spremni za opstanak. Imamo, naravno, nove rubrike i igrice, izazove. Biće drugačije u odnosu na prethodnu sezonu, nadam se da će pre svega, zdravstvene okolnosti da budu dobre - rekao je Ognjen na početku razgovora.

Zanimalo nas je da li je baš uvek, kada se emisija završi, zadovoljan istom.

Ognjen Amidžić
Foto: e-stock

- To je sastavni deo posla, nije uvek dovoljno dobro, ja bih stalno voleo da bude bolje. Nekad bude super, nekad nešto neočekivano ispadne dobro. Mnogo stvari se desi. Meni su sve emisije uživo, 95% emisija koje radim idu uživo i, onda, u toku emisije neko se oneraspoloži, dobije neku informaciju, nešto pogrešno kaže, nekad ja nisam dovoljno raspoložen i ne iskoristim situaciju na najbolji mogući način za dobru atmosferu. To su zamke, naročito kada sve ide uživo.

Uprkos svim novitetima što u privatnom, što na poslovnom planu, u gledaoci u Ognjenovom studiju dugo vremena nisu imali priliku da vide Cecu, kao ni njenu ćerku Anastasiju Ražnatović.

Anastasija i Ceca
Foto: Srbija Danas

Na pitanje zbog čega, voditelj je rekao:

- Ne znam... To biste morali njih da pitate, ja iskreno ne znam. Bilo je priča da treba da dođe, ostalo je da ćemo se čuti i dogovoriti, ali se posle toga, iskreno, nismo čuli. S moje strane nema problema, morali biste njih da pitate.

Nakon višegodišnje zabrane na TV Pink, Jelena Karleuša je kod Ognjena gostovala 25. decembra 2018. godine, nakon čega se ponovo, više, nije pojavljivala na "ružičastoj televiziji".

Emisija u kojoj je Jelena tada gostovala bila je više nego komentarisana i izazvala je brojne reakcije, a Ognjen nam je sada ispričao kako on sa ove tačke gledišta gleda na njeno gostovanje.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

- Otvoren sam za sve, nemam taj problem. Naviknut sam na takav vid emisije, samo što je ta emisija bila u posebnim okolnostima, vrlo posebnim, a ja sam tog dana snimao dve emisije, pre te koja je išla uveče uživo. Bio sam malo umorniji i samo nisam ulazio do kraja u neke priče, zbog raznih spletova okolnosti koje se ne tiču mene, iskreno. Sve u svemu, emisija je izazvala, naravno, ogromne reakcije, ali to je uvek očekivano kada ona gostuje - ističe Amidžić, a na naše pitanje da li bi ponovo ugostio Jelenu, odgovorio je:

- Pa, ako se sklope neki uslovi, nekad nešto... Ja nemam problem ni sa kim.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd