fbpx
Skip to main content
Lepa Brena sa sinovima

OSAMNAEST GODINA ĆUTALI I KRILI: Vanja Bulić otkrio koliko para su Brena i Boba dali za otkup sina Stefana

Foto: Srbija Danas
Bolna tema za porodicu Živojinović.

Vanja Bulić otkrio je tajnu Lepe Brene koju je čuvala 18 godina - da je otmičarima svog sina Stefana platila otkup. Voditelj je blizak prijatelj porodice Živojinović, pa je bio pored njih i kada su im kidnapovali naslednika, koji je tada imao osam godina.

Kidnaperi su od Bobe i Brene tražili da u razmenu za Stefana isplate 2,5 miliona maraka, kao i da o kidnapovanju ne obaveste policiju i javnost. Oni nikada nisu želeli da potvrde da su platili otkup, ali je to umesto njih učinio Bulić.

NAKON TOLIKO GODINA, BRENA OTVORILA DUŠU: Boli me to što otmičar mog sina NIKADA nije PRONAĐEN!

vanja bulic
Foto: Srbija Danas

- Drugi dan nakon toga otišao sam kod njih, tada su živeli u drugoj kući. Tada sam prvi put video šta znači plakati bez suza. Brena je plakala, ali više suza nije imala, a Boba je stalno bio na telefonskoj vezi. Ja krivim državu što tada to nije rešila, nego su ljudi platili ogromnu sumu za dete. Ne daj bože to nikome - rekao je Bulić u emisiji "Pres pretres".

Stefan je otet 2000. godine na 50 metara dugom putu od prostorija "Grand produkcije" do porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Proslavljenom teniseru su otmičari navodno poslali paket u kojem se nalazila kartica s brojem mobilnog telefona preko kog će oni kontaktirati s njima. Ispoštovali su sve zahteve otmičara, a brojni prijatelji su im pritekli u pomoć nudeći im novac za Stefanov otkup. U utorak uveče Stefan je živ i zdrav vraćen roditeljima.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Foto: Srbija Danas

- Najteža i najbolnija stvar koja mi se dogodila u životu je na prvom mestu otmica mog sina Stefana, koja nikada nije razotkrivena u ovoj zemlji. Kao roditelj sam bila kažnjena. Nisam verovala da ću u jednoj zemlji koju sam najviše volela, u kojoj sam pevala, opevala je i u njoj najveću slavu doživela. Nisam zaslužila da budem tako grubo kažnjena - rekla je Brena.

Zanimljivo je da je Stefan odlučio da istinu o svojoj otmici otkrije u dokumentarcu. 

stefan-zivojinovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- U početku mama i tata nisu bili za snimanje tog filma jer im otvara stare rane, ali ubedio sam ih. Ima dosta toga o otmici što ni ja ni moji roditelji nikad nismo iznosili javno. Ispričaćemo apsolutno sve - rekao je Stefan za "Kurir".

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd