fbpx
Skip to main content
buba-koreli,-jala-brat

OSTALI BEZ 400.000 EVRA NAKON ZABRANE ULASKA U SRBIJU?! Posle skandala u Nišu, Buba i Džala udareni po džepu

Foto: Srbija Danas
Incident ih debelo koštao!

Reperi Jasmin Fazlić i Amar Hodžić poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, koji su žarili i palili srpskom scenom, zabranjeni je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri meseca ostali bez 400.000 evra.

Kako Srpski telegraf i Republika.rs saznaju, reperi sada nastupe zakazuju većinom po Austriji i Bosni, a kako su u Srbiji imali i po četiri nastupa nedeljno, više ne zgrću na hiljade evra, koje su stavljali u džep dok su harali po srpskim diskotekama. Incident koji se desio u Nišu kada je obezbeđenje Bube i Džale brutalno napalo dečka jer je samo pokušao da pipne jednog od izvođača debelo ih je koštao, pa oni nisu kročili u našu zemlju od sredine avgusta.

Pulmolog upozorava: Ne lečite kašalj na svoju ruku, ako primetite OVO morate da se obratite lekaru!

Pulmolog upozorava: Ne lečite kašalj na svoju ruku, ako primetite OVO morate da se obratite lekaru!

DŽORDŽ KLUNI UMALO POGINUO! Glumac teško povređen ležao na zemlji nakon SAOBRAĆAJKE!

DŽORDŽ KLUNI UMALO POGINUO! Glumac teško povređen ležao na zemlji nakon SAOBRAĆAJKE!

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC! Godinama se borio sa OPAKOM BOLEŠĆU

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC! Godinama se borio sa OPAKOM BOLEŠĆU

- Otkako su zabranjeni u Srbiji reperi tezgare po Crnoj Gori, Bosni i Austriji i to po jedan nedeljno, što im je, shodno rashodima koje imaju, dobar udarac po džepu. Buba i Džala su u Srbiji imali mesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare. Radili su pesme brojnim pevačima, reklame i albume, a sa mnogima su prekinuli saradnju nakon incidenta u Nišu. Kad se sve skupi, od avgusta do danas mesečno ostaju bez oko 400.000 evra! U regionu za tezge uzimaju mnogo manje novca jer pogađaju mnogo manje honorare. Skoro su pevali za 3.000 evra u jednom klubu u Beču. Ipak su u Srbiji bili mnogo popularniji nego u regionu - priča izvor blizak reperima.

buba-koreli,-jala-brat
Foto: Srbija Danas

Reperi se posle incidenta na nastupu nisu jasno ogradili od nasilnog obezbeđenja, nisu uputili ni izvinjenje porodici prebijenog pevača, pa su brojni pevači prekinuli saradnju s njima.

- Maja Berović se klela u Bubu i Džalu. Oni su joj radili nekoliko albuma, ali je prijateljstvo u međuvremenu puklo. Maja je prva osudila nasilje na njihovom nastupu rečima da je šokirana što su to dopustili. Rekla je da svako treba da snosi posledice za takvo ponašanje, a u međuvremenu je našla nove saradnike - kaže sagovornik.

Buba Koreli nedavno je isprozivao pevačicu Saru Jo. Koreli je rekao da je diskutabilno to kolika je zvezda Jovanovićka, a ona mu je odgovorila u svom stilu, prozivajući ga za veličinu polnog organa, o čemu su društvene mreže brujale danima.

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd