fbpx
Skip to main content
Studio

Ove pesme obožavamo decenijama, a sada ćemo ih voleti još više! “Odnesi me” Vlade Divljana i “Teška vremena prijatelju moj” u novim aranžmanima

Foto: Skymusic
Nevena Božović Ivanović izvešće pesmu “Odnesi me” u novom aranžmanu.

Dva velika hita koje rado pevaju brojne generacije na ovim prostorima – “Odnesi me” Vlade Divljana i “Teška vremena prijatelju moj” benda Neki to vole vruće, dobila su novi zvuk i svežu energiju. Kako sada zvuče čućete u emisiji Studio ove subote u 22.40 na RTS1.

Nevena Božović Ivanović izvešće pesmu “Odnesi me” u novom aranžmanu. Ovoj prelepoj, emotivnoj numeri, Nevena će udahnuti poptuno drgačiju atmosferu i dati žensku perspektivu.

- Kada biram numere za koje ću raditi obrade, volim da to budu numere muških izvođača. Kada je muški izvođač menjate registar, menjate potpuno aranžman, i trudila sam se da donesem u pesmu nešto novo, nešto ženski - rekla je Nevena prilikom rada na prearanžmanu za pesmu u Skymusic studiju. 

- Nije mi drago što su teška vremena, ali teška vremena ovde imaju neko drugo značenje. Mi smo ipak srećni ljudi koji će pobediti muzikom sva teška vremena. - rekao je Sale Tropico povodom obrade čuvenog hita grupe Neki to vole vruće. Pogledajte kako će ovaj nastup izgledati na sceni Studija:

U Studiju gostuje i legenda kafanske muzike Haris Džinović, koji će izvesti svoju pesmu Muštuluk u malo drugačijem aranžmanu, kao i “Bamboleo”, veliki hit Džipsi Kingsa.   

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd