fbpx
Skip to main content
Dragan Kojić Keba

NI NJEGA NIJE ZAOBIŠLA OVA BOLEST: Keba pokušava na sve načine da pronađe lek, posećuje čak i nadrilekare

Foto: MN Press
Posećuje nadrilekare.

Dragan Kojić Keba ne libi se da potraži stručnu pomoć. Dok se mnogi pribojavaju šta bi o njima mislili ljudi kad bi saznali da, recimo, koriste usluge psihoterapeuta, popularni pevač nema tu bojazan i samo želi da u svojoj porodici očuva sreću i blagostanje te se reši depresije.

dragan kojic keba
Foto: Srbija Danas

Pevač u poslendjih pola godine redovno odlazi kod nadrilekara u Staroj Pazovi, koji je mnogima pomogao da se izleče od depresije i pronađu smisao života.

SRPSKA DŽEJ LO POKAZALA G*ZU: Ovako Seka Aleksić uživa u svom malom carstvu

Keba kod nadrilekara uglavnom odlazi sam. Kod njega se zadržava sat vremena, što znači da i te kako ima o čemu da priča s njim i da mu se obrati za sve što ga tišti. A tišti ga mnogo toga. Keba želi da mu sve u životu bude potaman, zdravlje, sreća, porodica, pa i lepota. Inače, taj čovek kog koga odlazi poznat je kao izuzetno sposoban nadrilekar i ima dobru reputaciju u Staroj Pazovi. Kažu da je usrećio mnoge parove i da čak ima moć da za samo tri seanse izleči od depresije - rekao je izvor blizak folkeru.

KRIJE MOMKE KAO ZMIJA NOGE A NJEGA JE POKAZALA: Soraja spava ni manje ni više nego sa njim

Šta je to što konkretno tišti Kebu i ima li razloga za zabrinutost, ili mu je samo neophodno da sa nekim porazgovara, a da to nisu prijatelji niti članovi porodice, nije poznato.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd