fbpx
Skip to main content
d

Ovu ženu je Balkan OBOŽAVAO! Glumila je zvezdu na malim ekranima, privatno je bila čisto ZLO

Foto: Instagram printscreen/gabyspanictv
Malo je reći zlo.

Zbog nje i serije u kojoj je ona glumila, naše bake, majke, tetke bile su prikovane za male ekrane. Magnetski privlačan zaplet i atraktivna glumica bili su, očito, karta za uspeh serije "Zlobnica". Ni 20 godina posle emitovanja glavna glumica ne prestaje da intrigira javnost širom sveta. Pa, da vidimo, kako danas izgleda lepotica iz Venecuele Gabrijela Spanić...

Pročitajte i:

ŠOK! Na pitanje da li i dalje VOLI Luku, Nataša Bekvalac je dala ZAPANJUJUĆI odgovor!

NIKAD PROVOKATIVNIJA: Ana Sević pokazala koji delovi tela joj NISU pocrneli i "raspametila" muškarce

Svi su joj govorili da abortira! Nije ih poslušala, a danas je njeno dete MEGA ZVEZDA!

SUMNJA SE DA NATAŠA BEKVALAC IMA RAK DOJKE? Oglasila se njena portparolka, evo šta je rekla!

 

Njena majka je iz Venecuele, a otac iz Hrvatske, a i ona i njena sestra bliznakinja bavile su se manekenstvom. Gabrijela je kasnije krenula na studije psihologije, ali je shvatila da to nije poziv kojim želi da se bavi. Krenula je na časove glume i kao bivša misica veoma brzo došla do prve uloge. 
Ona se i dalje bavi glumom, a od 2007. godine živi u Meksiku, jer je u Venecueli veliko siromaštvo. Međutim, za nju se uprkos tome što je sada okružena luksuzom s pravom može reći da i "bogati plaču". Gabrijela danas živi život komplikovaniji od mnogih latino serija. U pravom ratu je sa svojom sestrom bliznakinjom Danijelom, svaki kontakt su prekinule pre devet godina, a upravo zbog sestre, Gabrijela je iz kuće izbacila majku i brata, i to kada je saznala da su oni i dalje u dobrim odnosima sa Danijelom. Šta je izazvalo svađu među sestrama, i dalje je misterija. Sve je počelo nakon što je Danijela bila tri godine u komi. Tada je ostala bez novca. 

NAŠ PORTAL JE PROSLAVIO 4. ROĐENDAN, a čestitku smo dobili i od jednog od najpopularnijh pevača u Evropi! (VIDEO)

Danijelin dečko je od Gabrijele tražio pomoć, ali izgleda prečesto. Možda to i ne bi bio problem da Danijelin dečko nije bio bivši Gabrijelin muž. A o njenoj epizodi sa trovanjem i dalje se priča. Pre nekoliko godina Gabrijela Spanić je tužila svoju kućnu pomoćnicu. Optužba je bila veoma ozbiljna - da pomoćnica truje nju i članove njene porodice. Nesrećna žena, Marija Seleste Fernandes je ubrzo završila u zatvoru. Pomoćnica je u zatvoru provela sedam godina. 

IMA SVEDOKA: Luka otkrio NOVE detalje KOBNE večeri, pa priznao - NATAŠA SE SAMA SEKLA PO TELU?!

Puštena je tek kada je odbrana nakon duge borbe dokazala da u krvi Gabrijele Spanić i njenog sina nikada nisu pronađene sumnjive supstance. Ali, dok odbrana nije dokazala svoje, novine su bile prepune priča o kućnoj pomoćnici iz Argentine, koja je svoj život pretvorila u seriju. 

Navodno, Marija iz Argentine je odrasla na latino serijama, godinama je pratila Gabrijelu Spanić, onda je glumica primila da radi za nju. Onda je kućna pomoćnica od 19 godina rešila da otruje svoju bogatu i lepu gazdaricu. Gle, baš kao u seriji. Gabrijelin sin, koji je tada imao samo četri godine, navodno je često plakao i žalio se na bolove, a glumica je jela van kuće. Onda je sve prijavila policiji... Ostatak priče znate. 

Dragana Mirković peva već 30 godina, ali joj je OVO glavni IZVOR ZARADE!

Nakon izlaska iz zatvora Marija je rekla da joj se sve ovo dogodilo zato što je odbila da bude u intimnoj vezi sa glumicom. Kako god, glumica više ne pominje trovanje. U vreme njenog “trovanja” uloge su samo pristizale. Ipak, kada je otkrivena istina, producenti su počeli da je zaobilaze. A onda je Gabrijela posegla za onim za čim bi i svaka žena da ima dovoljno novca, plastičnim operacijama je pokušala da vrati mladost. Ali, izgleda da se i tu malo zaigrala. 

Naravoučenije, prava mera je recept za lepotu. Podmlađivanje kod plastičara može, ali sve dok nakon intervencije i dalje ličite na sebe.

HVALA VAM: Poznati čestitali četvrti rođendan Srbiji Danas (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
3 Beograd