fbpx
Skip to main content
milica-pavlovic

PAKAO! Milica Pavlović se vratila sa turneje, a na aerodromu je doživela veliku NEPRIJATNOST!

Foto: Srbija Danas
Trajalo je satima...

Muzička zvezda Milica Pavlović vratila se sa uspešne turneje po Kanadi, a da se profesionalcima na turnejama dešava sve i svašta, mlada pevačica je živ dokaz.

Iako je njen avion sleteo tačno u minut, Milica se na pasoškoj kontroli zadržala duže od sat vremena!

- Jao, ne pitajte! Do poslednjeg momenta smo se nadali da ćemo na traci ugledati pored kofera i instrumente, ali to se nije desilo! Koferi s instrumentima završili su u drugom avionu! A onda tek sledi pakao - morala sam da popunim formulare, a ta procedura traje 45 minuta - rekla je na početku razgovora Milica, koja nije skidala osmeh s lica, uprkos dugotrajnom letu, a potom je otkrila kako se provela u Kanadi.

ŠOK PRIZNANJE KIJE KOCKAR: Nakon propalog braka prelazi na žene? Želi poljubac SA OVOM pevačicom

milica-pavlovic
Foto: Srbija Danas

- Kanada je ostavila baš jak utisak na mene! Toronto mi se izuzetno dopada, na momente me podseća na Majami, a na momente na neke još veće gradove, jer sija kao pravi velegrad. Nijagara sa druge strane, sva u prirodi, ima prelepo jezero, vinograde i vinarije - rekla je Pavlovićeva i dodala:

- Inače, ovo je bio prvi put da sam imala vremena da između nastupa malo i uživam. Tamo je jednog dana čak bilo 40 stepeni, dok ovde kiša ne prestaje, kao da je Srbija patila za mnom - ispričala je popularna pevačica.

Šuška se da Milica Pavlović ima NOVOG DEČKA - Sada znamo o KOME je reč! LJUBAV CVETA (FOTO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd