fbpx
Skip to main content
Vanja Mijatović

PAKAO SRPSKE PEVAČICE: Doživela tešku saobraćajku na UKLETOM MESTU gde se ranije desila jeziva stvar

Foto: Srbija Danas - Halo Halo Tv Grand
Pamtiće taj dan dok je živa!

Vanja Mijatović pre osam godina preživela je tešku saobraćajnu nesreću o kojoj je sada otvoreno govorila u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Pevačica je ispričala sve o potresnom događaju, pa i šta je iz toga naučila.

- Bog me spasao, ostavio me na nogama, imala sam teške povrede pršljenova, sa tim se ne treba igrati. Mogla sam ostati nepokretna. Te večeri 2013. godine kolege, Stefan Petrušić, Ana Sević, ja i drugi smo se vraćali sa humanitarnog koncerta, naplatna rampa nije bila završena, osvetljena, bio je mrak i sve je bilo protiv nas. Stefan je vozio, a ništa nije ukazivalo na to da tu postoje radovi. Niko nije pio, dečko nije bio umoran i eto, izbegli smo betonski stub. Tumbali smo se, ja sam sedela pozadi i najviše sam bila povređena, jedna devojka je poginula na tom mestu, meni je to i dan danas traumatično - pričala je Vanja, pa nastavila o oporavku:

- Oporavljala sam se šest meseci, pet nedelja me mama kupala, nisam mogla da ustanem iz kreveta, sve se dešavalo u krevetu. Mesto nesreće zovem "Đavolje mesto". Naučila sam ponovo da hodam, nosila mider, sve ispočetka.

- Nikad nismo razmišljali koliko mi zapravo imamo. Da imamo sve prste, tako neke normalne stvari. Nije bilo lako, ali je bilo poučno, sada drugačije živim, nisam više perfekcionista, svaka nepravda ili što se loše desi, ispostavi se da sve ima svoje zašto i zato - rekla je pevačica koja je priznala da je srećna u ljubavi, kao i da će uskoro svadba!

Vanja-Mijatovic
Foto: Srbija Danas

 

 

 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd