fbpx
Skip to main content
monika-beluci

PLENI LEPOTOM I SEKSEPILOM: Monika Beluči se SKINULA u 52. i pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Godine joj ne mogu ništa.

Glumica Monika Beluči slikala se obnažena za naslovnu stranu magazina "Vanity Fair".

Trudna Jovana Joksimović se VRATILA NA POSAO, a njen izgled je iznenadio SVE! (FOTO)

Monika je za naslovnicu pozirala bez donjeg veša, prekrivši grudi čipkanom tkaninom. Čitaoci su mogli da se uvere da glumica i u 52. godini pleni lepotom i seksepilom.

U intervjuu za čuveni magazin Monika je govorila o saradnji sa srpskim rediteljem Emirom Kusturicom, i njegovom filmu "Na mlečnom putu", u kojem je igrala glavnu ulogu.

- Rad sa Kusturicom desio se u veoma teškom periodu u mom životu. Bila sam u sred lične kataklizme, bilo mi je veoma teško. I znala sam da tog leta treba da idem na snimanje u Srbiju, Crnu Goru, Bosnu... Film je bio veoma komplikovan, sve je snimano u prirodi, uvek smo bili izloženi vremenskim promenama. Sa Emirom sam skakala u reku, muzla krave, borila se sa zmijama i penjala okružena kozmama. Naravno, nije mi bilo dosadno - rekla je lepa Italijanka.

Glumica je otkrila da za razliku od većine žena godine ne vidi kao prepreku, već šansu za nova, divna iskustva.

- U filmu "Na mlečnom putu" izgovaram rečenicu: "Ja sam devojka koja sam bila, i koja više nisam." Što znači da se radujem vremenu koje dolazi. Kada sam imala 20 godina, kad bih pomislila na budućnost, pomislila bih na smrt. Danas mislim da je svako životno doba samo novi način da upoznam sebe. Žene moje generacije mnogo više poštuju sebe, vidimo lepotu i u 40-im, 50-im, 60-im i 70-im godinama. Godine više nisu prepreka, kao što je to bilo u vreme naših mama i baka - istakla je Belučijeva.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd