fbpx
Skip to main content
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

POJAVILE SE 18+ FOTOGRAFIJE: Jelena Karleuša se oglasila - grmi Tviter! Vranješ poručio da moli i plače

Foto: TV Prva printscreen/Zvezde Granda - Instagram printscreen/ognjen_vranjes
Stavljena je tačka?

Jelena Karleuša se oglasila nakon što su se u pojedinim medijima pojavili porno snimci na kojima je navodno pevačica, a koje je ona, kako tvrde pojedini mediji, slala fudbaleru Ognjenu Vranješu. JK to poriče, a oglasio se i sam fudbale.

SKANDAL MAJSTOR VEĆI I OD JK! Ko je Ognjen Vranješ i zašto ga mrze i Srbi i Hrvati i Bošnjaci? (VIDEO)

"POČIVAJ U MIRU!" Ognjen Vranješ se oglasio nakon Karleušinog otvorenog pisma o P*RNO FOTKAMA!

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

AFERA PUKLA, JK LETI KOD DUŠKA Poslednje pojavljivanje u javnosti - istrčala iz auta, a onda je brzo...

- Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sledelje: Na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja i reč je o fotomontaži koju svako malo veštiji sa kompjuterom, može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da na učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza svega će pravno odgovarati.

Svi bruje o P*RNO FOTKAMA, a ni Karleušina drugarica Marija Šerifović nije mogla da ćuti - PANIK TASTER

U nastavku teksta je izjava fudbalera koji tvrdi da je imao aferu sa pop divom.

- Poštovani, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi optužbama i pretnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lepih i manje lepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost a preko prijatelja i poznanika moli i plače, sto je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo:

GROTLO! JK VANREDNO I NIKAD ŽEŠĆE VRANJEŠU: Ti crve NIKAD više NEĆEŠ igrati, Duško i ja ti se ZAJEDNO smejemo! Sve i da se razvedem... Moj ti je savet - UBIJ SE

- Ja nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi. Pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima, ne kod mene. Kasno ste se setili patetike i spinovanja. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu daljih optužbi. Za početak evo samo jednog dokaza svemu sto pričam. S poštovanjem Ognjen Vranješ - napisao je fudbaler na društvenim mrežama.

Karleuša na nastupu POKAZIVALA GAĆICE, ali na 28. sekundi snimka se vidi ONO ŠTO NIKAKO NIJE ŽELELA (video)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd