Skip to main content
jelena-karleusa

POSLE LOVA NA KARLEUŠU I JUČERAŠNJEG SNIMANJA konačno se oglasila - "MONSTRUMI" Udarila na... U Srbiji HAOS!

Srbija Danas / Jelena Obradović
Bam!

Usled celog porno skandala koji je zadesio Jelenu Karleušu, u kojem je Ognjen Vranješ pustio u javnost njihov navodni snimak seksa, dugo se brujalo da se pevačica razvodi, a njoj je najbitnije bilo da spere ljagu sa svog imena i sačuva brak i mir u porodici.

Što se tiče Duška Tošića, on svoju ženu nije napustio u ovim teškim periodima i udarima, već se njih dvoje čvrsto drže.

Ipak, da nije sve tako sjajno u Jeleninom životu govori njena poslednja objava u kojoj pokazuje jasan stav prema javnim napadima, te je uputila glasne reči koje odzvanjaju.

- Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, nemerljivo je. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji.... - Jelenine su reči uz video snimak njenog jučerašnjeg dolaska na snimanje Zvezdi Granda.

 

Na čijoj ste strani u sukobu Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa?

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd