Skip to main content
Svetlana Ceca Ražnatović, Aco Pejović i Aca Lukas

POTRES! OTKRIVEN RAZLOG KRAHA DVODECENIJSKOG PRIJATELJSTVA: Zbog Cece! Evo kako su se posvađali Aca i Aco

Foto: Youtube printscreen/Svetlana Ceca Raznatovic - Srbija Danas
Haos.

Aca Lukas i Aco Pejović prekinuli su dvodecenijsko prijateljstvo zbog  Svetlane Cece Ražnatović. Dva pevača su zaratila zato što je Pejović stao na stranu Ražnatovićeve, sa kojom se Lukas nedavno posvađao. To je Acu baš razbesnelo, pa je sa kolegom prekinuo svaki kontakt i otpratio ga sa društvenih mreža.

- Njih dvojica se više i ne čuju, iako su bili nerazdvojni. Lukasu je zasmetalo to što je Pejović rešio da drži Cecinu stranu u njihovom sukobu. Sve je počelo od momenta kada su se Aca i Ceca posvađali zbog njegove bivše supruge Sonje Vuksanović. Lukas je tada počeo da izbegava Ražnatovićevu jer mu je punila glavu, i tako je pukla tikva između njih dvoje - priča dobro obavešteni izvor za "Informer".

Aca Lukas
Foto: Srbija Danas

Pejović se tako našao između dve vatre jer je dobar i sa Acom i sa Cecom, ali je ipak rešio da podrži folk divu, zbog čega se Lukas smrtno naljutio.

- Aca nije mogao da veruje da pevač nije stao na njegovu stranu. To ga je povredilo, pa je prestao da ga zove i otpratio ga sa društvenih mreža. Iako je Lukas poznat po tome da nema dlake na jeziku i da svima sve kaže u lice, Pejoviću nije nikada rekao ni reč, samo ga je precrtao za sva vremena - kaže izvor.

ceca
Foto: Srbija Danas

Da su dva najpopularnija srpska folkera stavila tačku na prijateljstvo, potvrdio je i Pejović, koji nije želeo ni ime da pomene svom kolegi na jednom događaju. Kada su ga novinari upitali da li je u svađi sa Acom, odmah je promenio temu.

Lukas je nedavno istakao da se više ne druži sa ljudima sa estrade jer to "nije njegov nivo".

aco-pejovic
Foto: Srbija Danas

- Raskrstio sam sa estradom. Najsrećniji sam bio kada nisam pripadao estradi, pa sam opet postao deo nje. Sada nisam i ponovo sam srećan. Sramota me je što sam se družio sa tim ljudima. Kraj i tačka - poručio je tada pevač.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd