fbpx
Skip to main content
Ratko Mladić

POTRESNA ŽIVOTNA ISPOVEST NAŠEG PEVAČA: Ležao je u SAMICI zbog Ratka Mladića!

Foto: Profimedia/ilustracija
Politički slučaj.

Frontmen Leksington benda Bojan Vasković (37) ispričao je da je sa sestrom i majkom ležao u zatvoru zbog toga što su ih teretili da su krili Ratka Mladića posle rata u Bosni, u vreme dok je bio u bekstvu od suđenja u Hagu. 

Ovo je NAJSKUPLJA VILA u Beogradu: Vera Matović za nju iskeširala BASNOSLOVNU sumu!

Ovo je NAJSKUPLJA VILA u Beogradu: Vera Matović za nju iskeširala BASNOSLOVNU sumu!

Pevač je objasnio da je njegov otac Ljubomir, majka Ljiljana, sestra Tijana i on bili kolateralna šteta tadašnje vlasti, i da su na pravdi boga mučeni beu ijednog dokaza. 

Aleksandra Vasković, Bojan Vasković
Aleksandra Vasković, Bojan Vasković
Foto: Srbija Danas

- Užasan je bio period hapšenja. Mene su teretili kada sam imao 17 godina da sam krio Ratka Mladić. Bio sam dva i po meseca u samici, moja majka osam meseci, sestra je provela dva i po meseca, a otac je za to vreme bio kod kuće. Zbog čega? Zato što je majka radio u birou Reublike Srpske, kod već pokojnog Jovana Đoga, koga su teretili, kao prvooptuženog, za skrivanje Ratka Mladića. Zamislite mene sa 17 godina da skrivam Ratka Mladića?! Čoveka ne znam, nikad ga u životu nisam video - rekao je pevač u emisiji "Preživeli". 

Ratko Mladić
Ratko Mladić
Foto: Profimedia

Vasković je rekao da sada može otvoreno da govori o tome, jer je posle 11 godina slučaj zaključen i da su oslobođeni krivice. On je 1992. godine napustio Sarajevo, kada je imao 10 godina, a njegova sestra 15. 

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd