Skip to main content
Južni vetar

“DOK SMO GLEDALI FILM, SAMO SE ČULO…” Ispovest devojke koja je bila na premijeri JUŽNOG VETRA 2 kada je izbio POŽAR - EVAKUISALI 7 SALA

Foto: Srbija Danas
"Najvažnije je da smo sada svi bezbedni"

U bioskopu u Beogradu, u toku premijere filma "Južni vetar ubrzanje", oko 23 časa, izbio je požar.

Publika iz svih sedam sala u kojima se emitovao novi domaći film, hitno je evakuisana, a kako saznajemo, zapalio se restoran koji se nalazi tačno ispod bioskopa (više o tome čitajte OVDE).

IZBIO POŽAR NA PREMIJERI “JUŽNOG VETRA 2” U BEOGRADU! Publika EVAKUISANA - oglasio se reditelj Miloš Avramović (FOTO)

IZBIO POŽAR NA PREMIJERI “JUŽNOG VETRA 2” U BEOGRADU! Publika EVAKUISANA - oglasio se reditelj Miloš Avramović (FOTO)

MILOŠ BIKOVIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE DA PROMOVIŠE KRIMINAL: "Taj SVET me INTRIGIRA"

MILOŠ BIKOVIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE DA PROMOVIŠE KRIMINAL: "Taj SVET me INTRIGIRA"

Južni vetar
Foto: Srbija Danas

Devojka koja se tada našla u bioskopu, opisala je kako je sve izgledalo.

- Upravo smo evakuisani iz bioskopa u Ada mall-u, gde smo bili na premijeri filma " Južni vetar 2" . Ne znamo tačno šta se desilo, ali kad smo izašli iz sale bio je požar, smrdelo je na zapaljeno. Zadivljena sam koliko ljudi nisu paničili, s obzirom da su ispraznili sedam sala - rekla je D.B., pa je opisala kako se sve tačno dogodilo.

 - Dok smo gledali film, samo se čuo zvuk, koji se sve vreme ponavljao: "Molimo vas, evakuišite zgradu". Niko nije ustao, svi su mislili da nekome zvoni telefon ili da se nešto dešava u filmu. Onda smo polako svi krenuli da izlazimo. Nije bilo nikoga da nas sprovede, niti da nam govori kuda da idemo, sami smo bili - priznala je gledateljka i dodala:

- Najvažnije je da smo svi bezbedni i dobro - istakla je ona.

Nakon saznanja o požaru i evakuaciji u tržnom centru, oglasio se i reditelj filma Miloš Avramović.

- Kada su rekli da nešto gori, mislio sam da je šala, da misle na film, kao koliko je dobar, da gori. Izbio je neki manji "požar" u restoranu ispod, pa je publika evakuisana iz predostrožnosti. Inače, sve je mirno i normalno. Hvala svima koji su ostali - istakao je Miloš.

Glavni glumac filma "Južni vetar", Miloš Biković, na premijeri je dao intervju za naš portal, a šta je sve rekao, poslušajte u videu.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd