fbpx
Skip to main content
Metju Mekonahi sa majkom

Poznati glumac otkrio NAJBOLNIJU tajnu - prekinuo sam svaki kontakt s majkom, ovo je RAZLOG! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/ The Howard Stern Show
Nije mogao da joj oprosti.

Čuveni glumac Metju Mekonahi otvorio se o porodičnom razdoru zbog kojeg osam godina praktično nije ni pričao s majkom, kada je postao slavan.

S*KSI NEZGODA! Manekenka je šetala pistom, a onda je nagazila haljinu - sevnula GOLA G*ZA! (VIDEO)

S*KSI NEZGODA! Manekenka je šetala pistom, a onda je nagazila haljinu - sevnula GOLA G*ZA! (VIDEO)

U intervjuu kod Hauarda Sterna 50-ogodišnjeg glumca voditelj je pitao o "velikoj izdaji" koja se dogodila kad je postao slavan početkom 90-ih godina, a njegova majka je tada počela da razgovara s novinarima o njemu bez njegovog pristanka.

"Upališ TV, a ona tamo obilazi tvoju kuću u tabloidnom šouu i pokazuje na krevet gde si izgubio nevinost. Jesi li prestao da razgovaraš s majkom na nekoliko godina?" pitao ga je Stern.

"Osam godina", potvrdio je glumac koji trenutno promoviše svoje memoare "Green Lights" ("Zelena svetla"), u kojima je opisao i kako je seksualno zlostavljan.

GLUPOST GODINE! Hteo je da ubije koronu na parama - pogledajte šta je uradio sa njima! (FOTO)

GLUPOST GODINE! Hteo je da ubije koronu na parama - pogledajte šta je uradio sa njima! (FOTO)

Mekonahi kaže kako je pokušao da pozove majku kada je postao slavan i razgovara s njom jer se osećao neuravnoteženim, ali dodaje kako je ona previše bila opčinjena njegovom slavom da bi mu mogla pružiti majčinsku podršku.

Kaže da su se problemi pogoršali kad je počela da razgovara s novinarima. "Razgovarao bih s njom i odjednom bismo završili u novinama nekoliko dana kasnije", rekao je. "Rekao sam joj da ne deli to, da je to između nas."

"Zvao me prijatelj i pitao gledam li ovo (emisiju sa njegovom majkom). Upalio sam emisiju i vidim mamu kako pokazuje kuću. 'Ovde sam ga uhvatila s tom i tom u krevetu, ovde sam ga videla da se tušira, znate šta je radio tu, ha ha'", dodao je.

Kaže kako ju je odmah pozvao i kad se suočio s njom, ponovo ga je razočarala njena reakcija. "A, to. Nisam mislila da ćeš saznati", odgovorila mu je, prema njegovim rečima.

Tada su prekinuli kontakt.

"Postala je drugačija osoba. Ali niko nije savršen... Oprostio sam joj. Samo sam morao da postavim neke granice i bilo je to napornih osam godina u našem odnosu."

"Bilo je to teških osam godina, no sad je naš odnos puno bolji", zaključio je glumac. 

 

 

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Fog
-1 Beograd