Skip to main content
zatvor

Zbog SILOVANJA dve godine je u ZATVORU: Poznati komičar propada iza rešetaka! Evo KAKO izgleda

Foto: Profimedia
Propao načisto.

Komičar Bil Kozbi (83) je bio jedan od najmoćnijih ljudi u Holivudu, a onda je 2018. godine zaglavio iza rešetaka, u Filadelfiji, zbog silovanja jedne žene 2004. godine.

Naime, američki komičar je osuđen jer je pre 16 godina u svojoj kući drogirao i silovao Andreu Konstand. Nakon toga su se nizale optužbe još skoro 60 žena, ali ti slučajevi nisu dobili svoj rasplet na sudu jer su proglešeni za zastarele.

Sunčani oktobar i uživanje na obali Crvenog mora

Sunčani oktobar i uživanje na obali Crvenog mora

Kozbi je do kraja suđenja tvrdio da je siguran da njegovo ponašanje nije bilo silovanje, iako je priznao da je ženama davao lekove za smirenje da ih "malo opusti", a sada se vidi koliko je "propao" za dve godine u zatvoru.

- Želeo sam da joj bude prijatno i da lakše zaspi posle našeg strasnog ljubljenja - izjavio je Kozbi na suđenju.

Pred sudijom je potvrdio da joj je dao lekove, ali se branio time da mu je ona rekla da je bila pod stresom. Susret je opisao neprijatnim, a tvrdi da je ona bila seksualno zadovoljena i da do seksa nije došlo dok je spavala.

- Nije htela da prestanemo - rekao je Kozbi, dok je Andrea tvrdila da nije znala šta joj se dešava jer je bila pod lekovima, a kasnije se i onesvestila.

- Silovao me dok sam bila bez svesti - istakla je bivša košarkašica.

Sada se u američkim medijima pojavila njegova prva fotografija nakon pune dve godine u zatvoru. Na njoj se vidi da bivši glumac ima neurednu kosu i da je neobrijan, a sve vreme gleda u pod, smeška se i ima zaštitnu masku oko vrata.

Razlog smeškanju može biti činjenica da bi uskoro trebalo da izađe na uslovnu slobodu, nakon što odsluži kaznu u trajanju od dve godine. Ali to nije jedini razlog zbog kog Bil ima osmeh na licu.

Naime, on je uspeo da se izbori i za to da uloži žalbu na svoju presudu, i to na Vrhovnom sudu u Pensilvaniji. Sud se složio da preispita dva aspekta njegovog slučaja, uključujući i odluku sudije da tužitelji pozovu još pet svedoka koji govore o davnim susretima s nekada moćnim glumcem.

Sudija je tada dozvolio da pet Kozbijevih žrtava svedoči. Među njima Hajdi Tomas, koja je sudu rekla kako joj je dao vino od kojeg četiri dana nije mogla da se oporavi 1984. godine. Bivša američka manekenka Dženis Dikinson navela je kako ju je Kozbi drogirao i silovao 1982. godine u hotelu, kada je imala 27 godina.

Podsetimo, Američka akademija filmskih umetnosti je u maju 2018. godine izbacila Kozbija i reditelja Romana Polanskog, jer su prekršili kodekse ponašanja akademije, dok je moćni filmski producent Harvi Vajnštajn izbačen u oktobru 2017. godine.

ISPOVEST NAKON HAPŠENJA SA 30 GRAMA HEROINA! Bane Vidaković pokušao da se opravda: "ŽAO mi je što..." (VIDEO)
 

SAVRŠENA KOŽA i tokom zime? MOGUĆE JE!

SAVRŠENA KOŽA i tokom zime? MOGUĆE JE!

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd