fbpx
Skip to main content
Megan Markl

PREOKRET! Megan Markl NIJE žrtva! Molila ju je da PRESTANE, kolabirala i završila na infuziji!

Foto: Profimedia
Ništa nije crno-belo...

Iako Megan Markl uporno pokušava da sebe prikaže kao žrtvu, izgleda da je u britanskoj kraljevskoj porodici ipak najveća žrtva Kejt Midlton, a ako nešto ide u prilog tome, onda je to svakako Kejtina jako mršava figura koja je očigledan dokaz da se Kejt ne izgladnjuje samo zbog izgleda, nego najviše zbog stresa i emotivnih problema.

KOMŠIJE MILETA KITIĆA PROGOVORILE O NJEGOVOM RAZODU SA MARTOM, pa otkrile kako živi ovaj estradni par

KOMŠIJE MILETA KITIĆA PROGOVORILE O NJEGOVOM RAZODU SA MARTOM, pa otkrile kako živi ovaj estradni par

Primera radi, nije teško zamisliti kako se Kejt osećala kada je saznala da ju je Vilijam prevario s njenom najboljom prijateljicom Rouz Henburi, i to kada je bila trudna s trećim detetom, princem Lujem. Bilo joj je toliko loše da su njeni roditelji morali da zovu ne samo Vilijama nego i lekare, a posle toga se oporavljala, kako psihički, tako i fizički, jako dugo.

Kejt Midlton
Kejt Midlton
Foto: Profimedia

Tako je mesecima posle tog događaja odbijala da jede. 

Sada saznajemo da Kejt nije na ivici kolapsa svako malo samo zbog Vilijama nego i zbog Megan Markl. Megan se doslovno iživljavala nad Kejt, praktikujući pasivnu agresiju, emotivnu hladnoću, uvrede i vikanje koje je gotovo bilo na rubu fizičkog nasrtanja.

 

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd