Skip to main content
Darko Lazić

"KAJEM SE, tačno je da sam bio POZITIVAN NA KOKAIN!" Prva ISPOVEST Darka Lazića nakon HAPŠENJA

Foto: Youtube printscreen/ AmiG Show/ Shutterstock
Spreman je da plati kaznu!

Darko Lazić tvrdi da se nije konzumirao narkotike u noći kada je uhapšen nakon što je divljao po auto-putu. On je pušten na slobodu, a sada je priznao da je pio alkohol i da je vozio bez dozvole, ali ne i da je koristio psihoaktivne supstance koje su mu pronađene u krvi.

- Tačno je da sam bio pozitivan na kokain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se drogirao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo. Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena droga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi... - priča Darko i otkriva zašto je te noći pio:

MNOGI JE NEĆE PREPOZNATI! Nataša Ninković drastično PROMENILA IZGLED (FOTO)

MNOGI JE NEĆE PREPOZNATI! Nataša Ninković drastično PROMENILA IZGLED (FOTO)

UPOREDIO JE SA PROSTITUKOM! Jovana Jeremić javno PONIŽENA: "Ima više LAPSUSA od Zmaja od Šipova"

UPOREDIO JE SA PROSTITUKOM! Jovana Jeremić javno PONIŽENA: "Ima više LAPSUSA od Zmaja od Šipova"

"STVARI KOJE MI JE DARKO RADIO MNOGO SU GORE!" Barbara Bobak iznela nove detalje prekida VEZE: Odavno se sve SKUPILO

"STVARI KOJE MI JE DARKO RADIO MNOGO SU GORE!" Barbara Bobak iznela nove detalje prekida VEZE: Odavno se sve SKUPILO

- Bio sam utučen jer je Barbara tražila da napravimo pauzu u vezi... Zato sam tugu lečio alkoholom. Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promila alkohola u krvi. To jeste istina i zato nemam problem da priznam, ali priče za drogu stvarno nisu tačne, kao i da sam se bahato ponašao u policijskoj stanici. Naprotiv, bio sam normalan i sarađivao sam sa policajcima.

Iako je policija utvrdila da Lazić nema vozačku od 2013. godine, Darko se pravda da je u međuvremenu položio vožnju u inostranstvu.

Darko Lazić
Foto: Youtube Printscreen/ Glamur TV HAPPY

- Imam vozačku, to ću i dokazati. Samo nisam uspeo da je preuzmem - tvrdi folker.

Lazić je u poslednjih devet godina napravio 16 prekršaja i saobraćajki, među kojima je i ona iz oktobra 2018, kad je jedva izvukao živu glavu. Posle novog prekršaja tvrdi da se napokon opametio.

- Iskreno se kajem zbog svih prekršaja koje sam napravio, obećavam da mi se to više neće ponoviti. Pogrešio sam, ali šta ću, živ sam čovek. Sada sam svestan da takve stvari više ne smeju da mi se događaju kako ne bih ispaštao ni ja, a ni neko drugi u saobraćaju - kaže folker.

Darko je novčano kažnjen sa 200.000 dinara, što je maksimalna kazna koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. Pored toga, dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzine mora da plati još 10.000 dinara.

- Sve ću platiti u roku, ne bežim od posledica neodgovornog ponašanja - završava priču Lazić.

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd