fbpx
Skip to main content
Rialda Kadrić

"IZNENADA JE UMRLA NA ULICI" Preminula Rialda je DOŽIVELA VELIKU TRAGEDIJU koja je obeležila

Foto: Youtube printscreen
Rialda Kadrić Šebek bila je jedna od glavnih glumica u serijalu "Žikina dinastija" koja je u ovim ostvarenjima glumila lik Marije Todorović.

Glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije iz "Žikine dinastije" preminula je iznenada sinoć u 57. godini u Atini gde je u poslednje vreme i živela, potvrdio je njen prijatelj za Kurir. 

Rialda Kadrić Šebek bila je jedna od glavnih glumica u serijalu "Žikina dinastija" koja je u ovim ostvarenjima glumila lik Marije Todorović.

Rialda se nakon snimanja ovih filmova odselila za London. Jednom prilikom ona je ispričala da je lik Marije igrala prvi put kada je imala svega 13 godina i da se tada prvi put u životu ljubila pred kamerama ovog filma.

- Po završetku gimnazije otišla sam u Pariz na mesec dana. Potom sam otišla u London i tamo zauvek ostala, ali Pariz će ostati moja prva ljubav - rekla je tada Railda.

Tokom svog izlaganja u javnosti, glumica je podelila i da je život nije mazio, pa je tako početkom devedesetih godina imala porodičnu tragediju kada joj je iznenada preminula majka.

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu i gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest - pričala je Rialda svojevremeno za medije.

 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
9 Beograd