fbpx
Skip to main content
Anđela Veštica i Jelena Golubović

RIJALITI VEŠTICE: One vrište, urlaju, psuju i nemaju meru, a jednom je i KRV PALA (FOTO)

Foto: Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
Pitanjem da li su rijalitiji ogledalo društva ili nisu, verovatno će se baviti stručnjaci, možda jednog dana posebno psihijatri, ali ko će se baviti činjenicom da su se u rijalitiju najčešće svađale žene?

No, krenimo od početka. Prvih nekoliko izdanja rijalitija prošli su mirno, a onda su pre nekih četiri-pet godina učesnici shvatili da nema 'leba od motike, pa su počeli da se gađaju drvljem i kamenjem i metaforički i bukvalno. "Farma", 2013. godine. Na ograđenom i ispostaviće se malom prostoru, previše ljudi. Mala bara, puno krokodila. Ili krokodilki.

Vesna Rivas i Saška Karan su se svađale na dnevnoj bazi, a ostaće upamćene po tome što su se prepucavale kojoj više smrdi iz usta. Te godine učesnica je bila i Ljuba Pantović, koja od damskih manira nije pokazala nijedan.

UŽASNA ŽIVOTNA DRAMA: Nova učesnica Parova mlada OSTALA UDOVICA - Muža su mi UBILI ZBOG...TUGA!

Da se ne zaboravi, Zorica Marković i Vesna Rivas su bile učesnice "Farme" 2012. godine, a tamo je između njih tek letelo perje. Zorica Marković je definitivno šampion psovki i pogrdnih reči koje može da izgovori u nekoliko sekundi. Ne postoji učesnik rijalitija, a da se nije posvađala sa njim, a 2015. se u "Farmi" se najviše svađala sa Majom Nikolić.

Zorica Marković i Maja Nikolić
Zorica Marković i Maja Nikolić
Foto: TV Pink printscreen/Farma

- Raspali ološi, pi*ko smrdljiva, ne glumi mangupa - samo je deo govora koji je Zorica Marković održala Maji za manje od
minut.

Zorica Marković je imala ispad i 2013. godine u "Farmi" kada je pljunula, a potom i letvom jurila Dušana Duleta Bogdanovića.

Zorica Marković i Dule Bogdanović
Zorica Marković i Dule Bogdanović
Foto: TV Pink BiH printscreen/Farma

Svađe i netrpeljivost je sa imanja prenela i u studio “Pinka” u Šimanovcima, gde se  sukobila sa Vesnom Vukelić Vendi. Polila je Vendi vodom usred emisije, a onda je Vendi nju gađala prvo jednom, a potom i drugom stolicom.

Zorica Marković i Vendi
Zorica Marković i Vendi
Foto: TV Pink Plus/ Printscreen

Faktor rizika svakog rijalitija je i Saška Karan. Ona se u "Farmi" potukla sa Gogom Aleksić, a toliko je prštalo da je Goga Sašku čupala za kosu.

Goga Aleksić i Saška Karan
Goga Aleksić i Saška Karan
Foto: TV Pink printscreen/Farma

Saška se potukla i uživo u studiju pošto je izašla iz "Farme 7" i to sa Mikijem Mećavom, na
kojeg se zaletela iz publike.

Miki Mećava i Saška Karan
Miki Mećava i Saška Karan
Foto: TV Pink printscreen/Farma

Maja Nikolić je svojevremeno gađala Maju Volk u "Velikom bratu" činijom i rasekla je, a onda joj je Soraja uzvratila tako što joj je pitu bukvalno zalepila u glavu.

POTRES U VILI: Veza Aleksandre i Davida je FARSA?! Raskinuli su, sve LAŽIRAJU zbog rijalitija? (FOTO)

Modelsica Ivana Stamenković Sindi je neko ko je napadao na drugačiji način: ironijom, cinizmom, niskim provokacijama i doskočicama. Tako je  naizgled mirnu i povučenu manekenku Nevenu Miličević dovela do ludila, štipajući je i napadajući da ima celulit... Iznervirala je do te mere da ju je ova udarila u glavu i počupala joj kosu. To je bio Nevenin kraj u rijalitiju.

SKANDAL: Optužili Bjelogrlića da je imao aferu sa učesnicom Parova

I za kraj kao poslednja, ali ne i najmanje važna, Anđela Veštica. Ona u Zaduzi nije mogla da izdrži ponašanje rediteljke Jelene Golubović pa se obrušila na nju. Anđela je u žaru borbe toliko čupala Jelenu za kosu, da joj je iščupala pramen, posle čega je diskvalifikovana.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd