fbpx
Skip to main content
Dru Barimor

Sa 11 godina je počela da pije - otac nasilnik, majka htela da je strpa ludnicu! Sad je BOGINJA Holivuda!

Foto: Instagram printscreen/drewbarrymore
Težak život.

Dru Barimor (45) nije baš imala sreće u ljubavi. Iza sebe ima već tri propala braka, a ni jedan od njih nije trajao dugo. Godine 1994. se udala za filmskog producenta Džeremija Tomasa, ali brak se raspao već iduće godine. Godine 2001. se udala za komičara Toma Grina, ali i taj brak se raspao posle godinu dana. A 2012. se udala za glumca Vila Kopelmana, ali brak je potrajao samo četiri godine. Sada je, kako piše entertaintimes.com, konačno progovorila o razvodu od poslednjeg supruga, ali i o nekim drugim životnim borbama u prošlosti.

 

DOŽIVELA DRAMU POSLE SNIMKA Šokirala Srbiju GOLA KUPUJUĆI lubenice: Momak fizički nasrnuo na nju! Lili otkrila PRAVU ISTINU o čuvenom klipu

DOŽIVELA DRAMU POSLE SNIMKA Šokirala Srbiju GOLA KUPUJUĆI lubenice: Momak fizički nasrnuo na nju! Lili otkrila PRAVU ISTINU o čuvenom klipu

Dru je tako otkrila da je teško podnela razdvajanje od Vila, a premda je simbol simpatične, pristupačne i drage holivudske zvezde, ovoj glumici nisu nepoznati okršaji u u obliku pravnih borbi, razvoda, pa čak i deljenja imovine. Najveći problem posle razvoda s Vilom, za Dru nije bila njihova brakorazvodna parnica, već život njenih dvaju ćerki kojima je htela da osigura odrastanje obeleženo ljubavlju i podrškom, pogotovo zato što Dru nije imala srećno detinjstvo i u najmanju ruku ima problematičnu prošlost. Iako je slavu postigla još kao dete ulogom u filmu "E.T. vanzemaljac", to je nije spasilo od odrastanja u nasilnom okruženju.

 

Miloš Biković IZNENAĐEN RUSIMA! "Uspeli su da prenesu priču Južnog vetra, ali ne i atmosferu!"

Miloš Biković IZNENAĐEN RUSIMA! "Uspeli su da prenesu priču Južnog vetra, ali ne i atmosferu!"

Njen otac, glumac Džon Dru Barimor bio je teški alkoholičar i bio je izuzetno nasilan, dok je njena majka Džejd Barimor takođe bila sklona neodgovornom ponašanju i nije puno marila za Dru, pa je čak pokušala da je strpa u instituciju za duševno bolesne osobe. Stoga ne čudi da je Dru već sa 11 godina sama počela da pije, sa 12 je već bila zavisna od droga, a sa 13 je pokušala da izvrši samoubistvo pa je hospitalizovana, a sa 14 se doslovno i sasvim legalno razvela od svojih roditelja. Zbog njenog ponašanja, već su je u tim godinama nazvali "zločestim detetom Holivuda’, ali gledajući na njenu prošlost, drugačija nije mogla ni da postane. Ipak, Dru nije dala da je sve ovo pokopa i nastavila je da gura svoju glumačku karijeru, koja evo sad traje već gotovo četiri decenije, a to nije mala stvar za Holivud u kojem su pravila igre nemilosrdna i u kojem uvek morate da se borite za uloge i prestiž.

Oduvek je sanjala o savršenoj porodici i kada to ni sa Vilom nije ostvarila, doživela je taj rastanak tragičnim. Zato se sa Vilom dogovorila da će ravnopravno učestvovati u vaspitanju njihove dece, bez obzira na to što su joj trebale godine da se oporavi od razvoda s njim, jer nije htela da njene devojčice odrastaju bez roditelja, kao što je ona odrastala.

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd