fbpx
Skip to main content
Džef Džonson

STRAVIČNO SAMOUBISTVO - Rijaliti zvezda se UPUCALA ISPRED SUPRUGE: Tragediji je prethodila ŽUSTRA SVAĐA

Foto: Twitter/Printscreen
"Supruga je odmah pozvala hitnu pomoć, a njen muž je još imao puls kada su policija i pomoć stigle. Po dolasku u bolnicu je proglašen mrtvim."

Džef Džonson, voditelj i bivši trener reptila koji se pojavio u prvoj sezoni "Kralja tigrova", izvršio je samoubistvo u 58. godini.

Džonson je bio ispred svoje supruge kada se upucao nakon svađe sa njom u njihovoj garaži 8. septembra, navodi People, po policijskom izveštaju.

LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ POBEDIO KORONU! Pesnik pušten iz bolnice

LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ POBEDIO KORONU! Pesnik pušten iz bolnice

ŽRTVA ZLOUPOTREBE: Nataša Maza ističe da su priče o samoubistvu i zlostavljanju LAŽ

ŽRTVA ZLOUPOTREBE: Nataša Maza ističe da su priče o samoubistvu i zlostavljanju LAŽ

Prema izveštaju o incidentu, Džonsonova supruga je odmah pozvala hitnu pomoć, a njen muž je još imao puls kada su policija i pomoć stigle. Po dolasku u bolnicu je proglašen mrtvim.

Policija je saopštila da su deca bračnog para bila kod kuće u vreme incidenta. Takođe je rečeno da nije poznato da je Džonson imao mentalne bolesti.

Džonson je viđen kako razgovara sa Kerol Beskin u četvrtoj epizodi hit serije koja se emituje na "Netfliks"-u.

Njegova smrt se dogodila samo nekoliko dana nakon što je glavni lik "Kralja tigrova" Erik Kauvi pronađen mrtav zbog prevelikog konzumiranja alkohola.

Zvaničnici njujorške kancelarije glavnog medicinskog istražitelja rekli su za "TMZ" da je rijaliti zvezda i voditelj, koja je pronađena mrtva 3. septembra u stanu prijatelja u Bruklinu, umrla od posledica akutne i hronične upotrebe alkohola, na prirodan način.

Vlasti su pronašle Kauvija licem na dole, izvestio je TMZ, a u blizini je pronađena i flaša votke.

Tiger King je debitovao u martu 2020., baš kada je svet počeo da se zatvara kao odgovor na pandemiju koronavirusa. Privukao je oko 64 miliona gledalaca u domaćinstvu u prvom mesecu i bio je nominovan za šest nagrada Emi u udarnom terminu, navodi kompanija.

Veći deo serije fokusiran je na spor između Baskina i Džozefa Maldonado-Pasaža zvanog Džo Egzotik oko tretmana tigrova, lavova i drugih velikih mačaka u zoološkom vrtu u Oklahomi kojim je ranije upravljao.

"Maldonado-Pasage" je zatvoren nakon što je osuđen za pokušaj da unajmi nekoga da ubije Baskina, glavna je priča na početku serije.

Druga sezona "Tiger Kinga" počela je na "Netfliks"-u 17. novembra.

Vremenska prognoza
Snow
-1 Beograd