fbpx
Skip to main content
Saša Kovačević

"NAJLUĐA NOĆ" u mestu mira i ljubavi! Saša Kovačević za SD otkrio GDE će dočekati 2021. godinu!

Foto: e-stock
Popularni pevač ovu godinu ispraća u netradicionalnom maniru, bez nastupa i publike...

Svi znamo kako je počela ova godina i kako će se završiti, znamo da su estradni umetnici jedni od najpogođenijih trenutnim epidemiološkim merama, da su sprečeni da se bave svojim poslom i da neće raditi ni za "najluđu noć", sto se mnogima od njih po prvi put dešava u karijeri.

Zato je ekipa našeg portala porazgovarala sa pevačem Sašom Kovačevićem o tome kako na njega utiče situacija sa globalnom pandemijom, i kako će on provesti novogodišnju noć s obzirom da ove godine neće nigde nastupiti.

Saša Kovačević
Foto: e-stock
Po čemu ćeš ti najviše pamtiti 2020. godinu?

- Verujem da ćemo svi 2020. godinu pamtiti najviše po situciji koja nas je zadesila, ali trudim se da uglavnom pamtim lepe stvari koje godina ostavlja iza nas. Svakako sam dosta vremena provodio sa porodicom, odmarao sam kao nikada do sada, što je generalno za nas koji se bavimo šou biznisom privilegija.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i da ove godine nema nastupa, kakvi su tvoji planovi za "najluđu noć" i sa kim ćeš dočekati ponoć?

- Mislim da je situacija i dalje takva da nam ne ostavlja prostora za neke planove. Svakako ću provesti novogodišnju noć u krugu porodice, gde je u suštini i najlepše, a podjednako se nadam da ćemo od naredne moći da razmišljamo o novogodišnjim koncertima i druženju sa publikom.

Saša Kovačević
Foto: e-stock
Da li to znači da ti nedostaje druženje sa publikom?

- Naravno da mi nedostaje, jedva čekam da se situacija stabilizuje i da nastavimo tamo gde smo stali.

Znači li to da ćeš nas uskoro obradovati novom pesmom?

- Iskreno se nadam. U pripremi imamo nekoliko pesama, ali s obzirom na to da smo navikli da naše projekte snimamo i produciramo van naših granica, opet se vraćamo na epidemiološku situaciju koja nam pravi prepreke u ovom trenutku da razmišljamo na tu temu. Sve u svemu, verujem da ćemo publiku obradovati sa nekoliko novih numera.

Tvoja čestitka za naše čitaoce...

- Čitaocima portala Srbija Danas želim, pre svega, dobro zdravlje, sreću, mnogo ljubavi i uspeh na svim poljima u narednoj godini.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd