fbpx
Skip to main content
Vudu Popaj

SEĆATE SE VUDU POPAJA? Bio je popularan jedno vreme, onda je nestao - sad piše gluposti po Tviteru! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/ KomunaOfficial
Nije mu fazon.

Rubrika "Gde su i šta rade" sigurno bi imala prostora i za Radenka Stojanovića iliti Vudu Popaja, popularnog repera iz druge polovine devedesetih godina prošlog veka. Međutim, kad biste videli u kom je fazonu, brzo bi vas prošla želja da saznate šta ima novo kod njega.

Boris Novković bio u braku sa atraktivnom hrvatskom glumicom! Ženio se čak četiri puta i uvek je imao LEPOTICE

Boris Novković bio u braku sa atraktivnom hrvatskom glumicom! Ženio se čak četiri puta i uvek je imao LEPOTICE

Za one koji se ne sećaju, Vudu Popaj je bio prilično popularan za vreme promovisanja prvog albuma Epopeye iz 1997. godine. sa hitovima "Karantin", "Nije ti Fazon", "Katrin". Umeo je na zabavan način da odradi igre rečima, kao i da baci hiljadu i jednu referencu iz opšte i pop kulture, i doneo je nešto poprilično specifično na domaću rep scenu. Nakon tog prvog albuma, popularnost je išla na dole, a sam Popaj se retko pojavljivao, sa po kojom novom pesmom ili albumom. Pokušao je i da menja pravac i umetnost, pa je snimio i film, ali ništa od toga ga nije dovelo u neku veću žižu interesovanja. Čak ni kad se okuplja neka starija ekipa repera, njegovo ime se slabo pominje. Ako i uopšte.

ZAVUKLA RUKU U TRENERKU, pa se desilo i OVO?! Vatrena Uraganka ostavila SVE BEZ DAHA! (FOTO)

ZAVUKLA RUKU U TRENERKU, pa se desilo i OVO?! Vatrena Uraganka ostavila SVE BEZ DAHA! (FOTO)

 

Delovanje po društvenim mrežama je svakako i do sad išlo ispod radara. toliko da i kad se pojavi negde njegovo ime na tviteru, do kraja ne bi ostalo najjasnije da li je neko samo rešio da ime heroja iz detinjstva koristi kao username. Ipak deluje da je ovo ipak on, na tviteru, zaključanog profila, gde se obratio svima onima koji su rešili da se vakcinišu kao i onima koji su za kovid propusnice. Vakcinisane je nazvao umobolnicima, dok svi oni koji izdaju kovid propusnice ne treba da traže milost od Boga, jer ih čeka paklena kazna.

Naravno, prva reakcija ljudi je prvo bila nadamo se da ovo nije pravi Popaj, međutim kako je vreme prolazilo, ljudu su shvatali da je omiljeni reper iz detinjstva antivakser, i naravno, krenuli su da se sprdaju sa tipom koji im je poželeo zlo. Neki od komentara su Popaje, nije ti fazon; Ljubi bližnjeg svog" propo; Čekamo da čujemo šta kaže Lee Man.

Zaboravljeni reper nakon ovih bačenih kletvi ostaće zaboravljeni reper. I nema tu šta. Da li su Karantin i Nije ti fazon i dalje pesme koje su obeležile jedno vreme? Jesu. I biće i dalje omiljene ljudima koji su ih voleli. A što se tiče Popaja...pa šta da vam kažemo. Nekada popularne zvezde su godinama unazad ulazile u razne neke rijalitije, gde je opšti utisak javnosti bio da se blamiraju i pljuju sliku koju smo stekli o njima. Popaj se držao po strani i dalje od tog medijskog prostituisanja, a opet je uspeo da izgleda gore od njih.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd