fbpx
Skip to main content
Promocija

SEVERINA POSVETILA PESMU SINU: "Rođeno moje je moja najlepša pesma do sada"

Foto: Promo
Pesma je snimljena pre mesec dana!

Severina će u ponedeljak objaviti, kako kažu njeni saradnici, najemotivniju i najlepšu baladu u životu. Pesma, koju je posvetila svom sinu Aleksandru, se zove "Rođeno moje", te se i ona sama slaže kako je to njena najlepša pesma do sada.

Reč je o pesmi koju je ovo leto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pesmu "Kao", "Alkatraz", "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Italiana", "Uzbuna", "Ko me tjero"...

Severina Kojić
Severina Kojić
Foto: Promo

- Severina me letos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lepu, emotivnu pesmu. Posle prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su "Grad bez ljudi", "Dobrodošao u klub", "Kao", "Alkatraz", razmišljao sam o temi pesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je pre svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvek sam ih hteo pretočiti u jednu ovakvu pesmu. Tako je nastalo "Rođeno moje" i jako sam sretan zbog toga - rekao je Miloš Roganović.

Severina Kojić
Severina Kojić
Foto: Promo

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imaće na nadolazećoj Severininoj turneji "The Magic Tour", koja kreće 16. novembra iz Splita, a nastavlja se 23. novembra u Beogradu, 7. decembra u Zagrebu, 21. decembra u Ljubljani.

Severina Kojić
Severina Kojić
Foto: Promo

Sinoć je na Severininom Jutjub kanalu postavljen snimak koncerta s turneje "Dobrodošao u klub", s kojom je Severina pre šest godina obišla celu regiju i koju je videlo preko 250 000 ljudi.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
10 Beograd