Skip to main content
Nada Topčagić

"SKOČIO JE NA MENE, ČUPAO ME..." Nadu Topčagić tukao kolega, a ona iznela sve detalje - KRVNI...

Foto: Youtube printscreen/Nada Topcagic
Šok!

Srpska estrada je prepuna sukoba među kolegama pevačima. Nekada verbalni okršaji prerastu u fizičke, a tada nastaju "slasne priče" za široke narodne mase.

Mediji su nedavno pisali o tuči između poznatih folkera Nade Topčagić i Marinka Rokvića. Pisalo se kako je pevač pretukao koleginicu.

NIJE PRVI INCIDENT? Marinko Rokvić TUKAO našu poznatu pevačicu?

NIJE PRVI INCIDENT? Marinko Rokvić TUKAO našu poznatu pevačicu?

Nada Topčagić
Foto: Facebook/Nada Topčagić

Nada je konačno ispričala pravu verziju sukoba.

- Sad smo neki krvni neprijatelji, a ne znam ni ja zašto. Bili smo u kombiju Marinko, Bora Drljača, orkestar i ja. Kad nam opkole kombi, nema šanse da krenemo i stignemo na vreme, a imamo tri koncerta zaredom. On je sedeo pozadi i vikao mi: "Šta hoćeš sad da daješ slike. Ostavi se sad toga, opkolili su nas i ne možemo da izađemo kombijem". Ja kažem "Ćuti, tebi je krivo što tebi ne traže". Galamili su svi na mene, pa i Drljača. "Ćutite!", rekoh. Marinko kaže "Nemoj da se zezaš", ja opet njemu da mu je krivo. Počupa me za kosu, ja izađem tog momenta i udarim ga u cevanicu, onda me opet počupa, pa je skočio Bora. Opšti karambol. Eto, to je to. Pričali smo od tad, ali ne znam što se naljutio, da li ga je to toliko potreslo, ne znam.

OVO NIJE MOGLA DA PREĆUTI! Članica žirija ZG otkrila VELIKU TAJNU muzičkog takmičenja! Teško je POGAĐA (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd