fbpx
Skip to main content
Snežana Đurišić

Snežana Đurišić: "Mili je čovek koji ima dovoljno iskustva i ne bi trebalo da dozvoli sebi neke stvari!"

Foto: Srbija Danas
Pevačica se u Americi bavila nekretninama i držala butik!

Snežana Đurišić godinama je posvećena „Zvezdama Granda“. Rame uz rame sa Sašom Popovićem, jedna od najcenjenijih pevačica narodne muzike trudi se da produkcija bude pravična prema kandidatima, a u ovoj sezoni pridružio im se i Aleksandar Milić Mili, koji je već na početku uvredio članove žirija, poručivši im da su ,,slepci“.

O ovome, kao i o drugim temama iz poslovnog ali i privatnog života, Đurišićeva je otvoreno govorila u intervju koji je pred vama, pa je otkrila kako je provodila vreme kada nije imala posla zbog pandemije, na koji način je smršala, ali i kako joj, sa ove vremenske distance, izgledaju godine provedene u Čikagu, gde je živela devedesetih.

Đani pričao o prvom S*KSU sa suprugom, pa OTKRIO gde se DESIO i kako je bilo, dok je Slađa CRVENILA! (VIDEO)

Đani pričao o prvom S*KSU sa suprugom, pa OTKRIO gde se DESIO i kako je bilo, dok je Slađa CRVENILA! (VIDEO)

ŠOK! Ana Bulatović završila GUŠEĆI SE u suzama kad je na žurki ugledala SVOG BIVŠEG! OVO nije smela da URADI!

ŠOK! Ana Bulatović završila GUŠEĆI SE u suzama kad je na žurki ugledala SVOG BIVŠEG! OVO nije smela da URADI!

Starlete bez srama "zgrću" pare na GOLOTINJI, a od cifara koje im ležu na račun, zavrtiće vam se u glavi!

Starlete bez srama "zgrću" pare na GOLOTINJI, a od cifara koje im ležu na račun, zavrtiće vam se u glavi!

Nedavno smo objavili šta ste govorili dok ste živeli u Čikagu. Kako pamtite taj period?

Pamtim ga po lepom. Tada smo iškolovali decu. Moja ćerka se vratila, a zatim je opet otišla, da bi upisala drugi fakultet u Njujorku, i tamo se onda udala.

Da li vam je drago što je uspela van granica Srbije?

Meni je drago što je ona srećna i što ima porodicu. To su divna deca i divan zet, i to je ono što je bitno. Lično, kao majci, nedostaje mi uvek. Ali, dobro. Sednem u avion i odem da ih vidim.

Da li vam je korona u tom smislu poremetila planove zbog putovanja?

Nije, mogu tamo da idem, zato što sam ja državljanin Amerike.

Tamo ste se bavili nekretninama i držali butik, a ovde nikada niste vodili neki biznis. Zašto?

Ne, ovde sam isključivo estradni umetnik, pevač. I sve ono što je u vezi s tim poslom – pomažem mladima i bavim se muzikom u pravom smislu te reči. I tamo sam to radila, ali ne u tolikoj meri kao ovde, jer ovde je baza. Kada sam shvatila da imam puno slobodnog vremena, odlučila sam da nešto radim, jer spadam u osobe koje nisu lenčuge.

Kako ste došli na ideju da radite s nekretninama?

Naš kućni prijatelj je imao agenciju koja se bavila nekretninama, i onda sam došla na ideju da završim obuku i da kod njega počnem da radim. Morate negde da budete zavedeni kao agent, a meni je to fino išlo. Bilo mi je interesantno.

Da li ste mogli dovoljno da zaradite?

Naravno. Nekretnine su uvek dobar posao. Zemlja se uvek isplati.

Da pređemo na „Zvezde Granda“. Mili je članove žirija nazvao „slepcima“. Kako ste to doživeli, da li ste se uvredili?

Aleksandar Milić Mili
Aleksandar Milić Mili
Foto: Youtube Printscreen/Pink TV

Nisam, jer nisam to ni čula. Čula sam onda kad je Marija počela da pravi frku. Svakako da to nije lepo. Čovek koji ima određene godine i iskustvo i zvanje ne bi trebalo da dozvoli sebi tako nešto ni u najluđem afektu. Ali, dobro, dešava se. Izvinio se.

Kako se on snašao generalno?

Ne znam, suviše je rano da se daje sud o tome. On je tek pre nekoliko nedelja ušao u priču. Videćemo…

Mnogi kažu da ste profesionalni, ali i prilično strogi.

Nemam taj utisak da sam stroga. Samo tražim profesionalnost i tačnost, s obzirom na to da sam obrazovana, i mislim da je to očekivano. Zašto da bude drugačije? Ako treba da se napravi neka inovacija u muzici, treba da se ide do granice do koje se ne ugrožava suština, naročito kad je reč o starim pesmama.

Aca Sofronijević vas je ishvalio, ali je rekao da njegov orkestar, kad radi s vama, mora da svira tačno onako kako vi pevate.

Pa, zar to nije normalno? Još ako kažu da sam dobar pevač, u čemu je problem?

Da li je teže biti mentor ili biti u žiriju?

To su dve različite stvari, i obe iziskuju veliku odgovornost. Faktički, na ovoj strani, kao žiri, ocenjujete na neki način i tu osobu, ubijate joj volju u tom trenutku, ili joj dajete nadu, u zavisnosti od toga šta je takmičar pokazao. Kao mentor ste plemenitiji, jer tu pokazujete kako nešto treba uraditi. Ono što nije prijatno, jeste reći ljudima „ovo znaš, ovo ne znaš“.

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić
Foto: Youtube Printscreen/RTS

Da li vam je prijala ova pauza u „Zvezdama Granda“ tokom korone? Da li ste se zasitili tog takmičenja, posle toliko godina?

Ne, meni je ovo posao, ja sam i zaposlena u ,,Grandu“ kao muzički urednik. Volim muziku, volim svoj posao. Zaželela sam se mikrofona i kontakta s publikom, jer je to naš život. S druge strane, ovo je bilo vreme kada je čovek mogao mnogo toga u svojoj glavi da pogleda i stavi na mesto ono što nije stigao do tada, možda i da se okrene drugom delu života – porodici i kući. To se sve u našem slučaju u trku i hodu rešavalo, jer naša profesija iziskuje odsustvo od kuće, i onda je to nešto što smo ovog puta promenili.

Đorđe David je u intervjuu za naš portal izjavio da je Saša Popović birao žiri, znajući da svako od vas ima neku dijagnozu, ali u pozitivnom smislu. Šta vi kažete na to?

To je Đorđev žargon, svi mi to razumemo i znamo da nije ništa lično i uvredljivo.

Bliži se Nova godina. Hoćete li imati nastup?

Već sam ugovorila nastup za Novu godinu, ali još ne znamo da li će biti slavlja zbog korone. Reč je o sali na Zrenjaninskom putu u Beogradu, ali o tom potom, samo da vidimo šta će se dogoditi, pa ćemo dati i reklamu.

Doterali ste liniju. Da li ste držali dijetu?

Svi su to primetili, kao da sam oslabila 200 kilograma. Jesam smršala, ali samo sam izbegavala testo i slatkiše, što volim najviše da jedem. Nije bog zna šta, ali sam smršala.

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić
Foto: Youtube Printscreen/RTS

Rekli ste da nećete više da se udajete, ali kako biste reagovali da vas partner Vanja zaprosi?

Nema potrebe da se udajem. Smatram brak vezom dvoje ljudi, zvanično ili pred Bogom, što je meni merodavnije, zbog dece koja treba da se rađaju. Mi smo ljudi koji imaju dovoljno godina, imamo decu, život iza sebe koji je pun iskustva. U ovom ostatku svog života možemo da uživamo bez tog papirološkog dela. Ali ako se nešto dogodi, dogodiće se. Uopšte o tome ne razmišljam.

Vaš partner je radio tokom korone punom parom, dok su vaši nastupi bili otkazani. Da li vam je ta promena bila neobična?

Ne, jer sam ja neko ko voli kuću i poslove u kući. Neko će se smejati, reći da se foliram, ali stvarno je tako. To je zato što nisam često to radila.

Nemate kućnu pomoćnicu?

Imam ženu koja dođe povrememo da obavi veliko spremanje, ali ono drugo, usputno, radim sama i nije mi teško. Volim da kuvam, to me ispunjava. Nisam bila primorana da svakodnevno to radim, pa mi prija.

VRELA CECA! Sunčala se na luksuznoj jahti, a kad se okrenula, svi su ostali BEZ DAHA: "Au, ti ženo GORIŠ!" (VIDEO)

Jelena Pešić OCRNILA Tomu: "Nije dobar muž, otac i prijatelj! To je neiživljenost ili POREMEĆAJ U GLAVI!"

Jelena Pešić OCRNILA Tomu: "Nije dobar muž, otac i prijatelj! To je neiživljenost ili POREMEĆAJ U GLAVI!"

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd