fbpx
Skip to main content
Bassivity Showcase

SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: Održan Bassivity Showcase, puna Hala Sportova u transu!

Foto: Promo
"Mi smo kultura!"

Izvođači izdavačke kuće Bassivity Digital, sa gostima iz regiona, okupljeni sinoć u Hali Sportova pokazali su zašto važe za trenutno najpopularnije muzičare na našim prostorima! Tokom showcase koncerta koji je trajao duže od 3 sata, na sceni su se smenjivali Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, Balkaton Gang.  Svaki od nastupa izazvao je ovacije publike koja je brojala više od 4. 500 ljudi.

Ova tradicionalna manifestacija ove godine održana je pod sloganom "Mi smo kultura", a s obzirom na ekspanizuju hip hop kulture na našim prostorima i popularnost izvođača, ovaj showcase bio je najveći do sada!

Bassivity Showcase
Foto: Promo

Početak večeri bio je rezervisan za nastup mladih repera okupljenih u grupi "Indigo", a zvanični deo koncerta otvorila je legendarna grupa VIP. Reksona i Ikac izveli su hitove "Znam da mogu", "Rasut u komade", "Moj život" i oduševili publiku. Arafat i Elon zamenili su ih na sceni, a Halu Sportova je "do ludila" dovelo izvođenje pesama "Nemam vremena za to", "Lava" i Bez sna" rnb prinzece Sare Jo. Naša najveća mlada muzička zvezda imala je posebno osmišljen nastup, sa plesačkim formacijama i specijalnim efektima.

Sara Jo
Foto: Promo

Gosti iz Hrvatske, grupa Kuku$ bili su odlično poznati publici koja je pevala njihove pesme u glas! Isto je bilo i kada su na sceni pojavili Surreal, Fox i Mili. "Ja sam u gasu" i "Grmi" hitovi su koji su zasigurno obeležili godinu za nama, što je dokazala i odlična reakcija publike.

Slovenačka grupa Atlas Erotika bila je uvod u nastup trenutno najveće ženske muzičke zvezde na našim prostorima - Senidah! Ovacije, aplauzi i vrisak publike dočekali su Senidah, a ona im je uzvratila emotivnim izvođenjima pesama "Bez tebe", "Crno srce" i "Slađana". Potpuna euforija zavladala je kada je najavila svog kolegu, saradnika i prijatelja Cobyja sa kojim je izvela duet "4 strane sveta".

Senidah
Foto: Promo

Kulminacija večeri bio je trenutak kada je Coby na binu pozvao Rastu i Balkaton Gang, sa kojima je izveo duet "Sreća". Dva muzička velikana oduševila su publiku, koja je od reči do reči pevala sa njima. Nakon što su Rasta i Balkaton Gang izveli pesme "Maroko" i "1312", Coby se brzo vratio na binu kako bi publici dao priliku da uživo čuju hitove "Rambo" i "Biseri iz blata".

Coby
Foto: Promo

Bassivity Digital Showcase 2019 ostaće zapamćen kao do sada najveći ovakav događaj, a o utiscima će se još dugo pričati. Iz trenutno najproduktivnije izdavačke kuće na našim prostorima, Bassivity Digital, najavljuje brojne muzičke novitete kao i nastupe njihovih izvođača na najvećim festivalima u regionu.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Fog
-2 Beograd