fbpx
Skip to main content
Igor Pervić

SRBIJA U SUZAMA ZBOG SMRTI GLUMCA Igor Pervić je ovako pričao o SKIDANJU SA DROGE

Foto: Youtube printscreen/RTS Prikazuje
Počivaj u miru!

Srpski glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini jutros u 8.30 u svom stanu, piše "Kurir".

Od zlatnog dečka domaće kinematografije, Igor Pervić je brzo postao neko čije se ime, nažalost, povezuje sa teškim drogama. Prva se od njega oprostila bivša devojka Jovana Petrović. 

- Moja ljubav - kratko je napisala uz zajedničku fotografiju.

Jovana Petrović
Jovana Petrović
Foto: Facebook printscreen/Jovana Petrović

Sredinom osamdesetih godina prošlog veka, Igor Pervić je bio jedan od najperspektivnijih jugoslovenskih glumaca. Nažalost, upao je u kandže droge, postao zavisnik od heroina i kako je sam priznao, imao je ludu sreću što je tada ostao živ. 

Igor je privukao ogromnu pažnju javnosti kada je u "Crnim biserima" ispričao kako se navukao na drogu ali i kako je uspeo da se sa iste "skine". Naime, glumac je priznao da je sa samo 13 godina počeo sa lepkom, potom je prešao na LSD, a već u 17.godini je probao heroin, i tada je počela njegova agonija. 

- Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata, pod anestezijom, promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu - ispričao je Igor svojevremeno. 

- Nemojte se zaje*avati. Prvi put će vam dati za džabe, možda i drugi ali će vam naplatiti to tako što ćete ceo život patiti i možda završiti dva metra pod zemljom. Kraj je potpuno izvestan ako nemate tako ludačku sreću kakvu sam ja imao - pričao je tada glumac. 

Nakon što se izlečio od droge, nastavio je da radi na svojoj glumačkoj karijeri a njegov ogromni talenat mu je obezbedio mesto u serijama "Moj rođak sa sela", "Seljaci", "Cvat lipe na Balkanu", "Doba Dunđerskih", "Zvezdara", "Santa Maria della Salute", "Nemanjići" i mnogim drugim. 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd