fbpx
Skip to main content
Jovana i Srđan

"JOVANA MI NIJE ČESTITALA!" Srđan Predojević o porodičnom slavlju BEZ KUME - Zabranio sam supruzi i deci...

Foto: Instagram printscreen/jovanajoksimovic
Poznato TV lice proslavilo 50. rođendan...

Srđan Predojević proslavio je jubilarni 50. rođendan i to u najlepšem društvu - zagrljaju supruge, pravnice Mirjane, sina Stefana i ćerke Sofije zahvaljujući kojima tvrdi da je, uz par bora na licu i sedih vlasi u kosi, i dalje ostao mlad duhom.

- Slavili smo jedan sat, taman toliko koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu u blizini našeg stana (smeh). Došli smo zatim kući na po jedno parče moje omiljene torte s plazmom koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno - kaže Srđan.

UPERIO PIŠTOLJ U KARLEUŠU, zahtevao da siđe: Jelena donela hrabru odluku nakon INCIDENTA na nastupu

UPERIO PIŠTOLJ U KARLEUŠU, zahtevao da siđe: Jelena donela hrabru odluku nakon INCIDENTA na nastupu

RADILA ZA 800 EVRA na "Hepi TV", a sada BERE MALINE: Bivša voditeljka "Parova" šokirala priznanjem

RADILA ZA 800 EVRA na "Hepi TV", a sada BERE MALINE: Bivša voditeljka "Parova" šokirala priznanjem

OD BOGATSTVA DO BANKROTA, od ljubavi do mržnje: Šta se krije iza trijumfa pobednica "Zadruge"?

OD BOGATSTVA DO BANKROTA, od ljubavi do mržnje: Šta se krije iza trijumfa pobednica "Zadruge"?

- Šalu na stranu, ali klasične proslave za prijatelje nije bilo, na prvom mestu zbog kovid mera, kojih se porodično svi pridržavamo, a tu je i odgovornost prema drugima. Zašto nekoga obavezivati da u doba korone bude okružen ljudima i stvarati mu osećaj nelagodnosti. Izričito sam supruzi i deci zabranio da mi ne prave žurke iznenađenja, tako da je taj dan protekao kao i svaki drugi - istakao je Predojević za "Story".

Kaže, njegovi najdraži su se baš potrudili oko poklona.

- Sofija i Stefan su mi u svom maniru napravili poklon i stavili mi ga pokraj kreveta kako bi me ujutru iznenadili. Njihovi crteži sa srcima i porukama poput "Tata, volimo te najviše" su mi dragoceni - priznaje voditelj.

Na pitanje ko mu je pored članova porodice prvi uputio čestitku i da li se bivša saradnica i prijateljica Jovana Joksimović setila da ga pozove, Srđan je iskreno rekao:

Srđan Predojević i Jovana Joksimović
Foto: Instagram prinscreen/srdjan.predojevic

- Nije. Oko ponoći, standardno kao i svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele.

Voditelj kaže da neostvarenih želja nema i da mu nije potrebno ništa više od onoga što sada ima.

- Nećete mi verovati, ali zaista ne postoji ništa novo što bih u ovom momentu poželeo. Porodičan sam čovek, zdravi smo svi, imamo krov nad glavom, supruga i ja radimo ono što nas ispunjava, šta mi više treba. Samo nek ostane ovako. Šta bih ja radio s milionom u banci, još jednim stanom ili dva. Najverovatnije bih poželeo još jedan, čime bih ušao u krug materijalnog nezadovoljstva u kojem se nalaze mnogi ljudi danas. Ne treba previše tražiti od Boga - priznaje Srđan.

- Skoro me je neko pitao da li sam srećan čovek i jedino što sam u tom trenutku mogao da mu kažem jeste da zaista jesam, kao i da ništa tokom prethodnih godina ne bih menjao. Istina je da sam morao da prođem polovinu životnog veka da bih dobio svoju prvu samostalnu autorsku emisiju, ali to me je samo naučilo strpljenju i potvrdilo ono što učim i svoju decu, da se rad i odgovornost prema sebi i drugima uvek isplati - zaključio je voditelj "Vesti" na Pinku.

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd