fbpx
Skip to main content
Andrija i Bjela

STAJE NA LUDI KAMEN: Slavni glumac se ženi i to svojom koleginicom?!

Foto: Youtube printscreen/Paparazzo Lov // DNK
Napokon!

Poznati crnogorski glumac  već pet godina je u skladnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, a dugo je u javnosti isticao da ne razmišlja previše o izgovaranju sudbonosnog "da", te da će se brak dogoditi, ali ne u skorijoj budućnosti.

SESTRO, DRŽI SE: Kija neutešna, svi oko nje, OVO je dotuklo! "Slobo, ali rekao si..." SCENA LAŽI I NEVERE

Međutim, Andrija Milošević (39) sada razmišlja drugačije, te će, po svemu sudeći, uskoro stati na "ludi kamen" i ozvaničiti dugu vezu sa 10 godina mlađom emotivnom partnerkom.

Meštani Čeneja NISU MOGLI DA ĆUTE, otkrili STRAŠNU ISTINU o Nataši Bekvalac i Luki Lazukiću!

Naime, "večiti neženja" potvrdio je da je počeo da razmatra ideju braka, a da bi voleo i da se ostvari kao roditelj, podstaknut srećom koju deli sa lepom Aleksandrom i njihovim skladnim zajedničkim životom

Decenijama OBOŽAVATE hit Marine Perazić "Kolačići", a da li ste provalili o čemu ZAPRAVO govori pesma? Nema tu ni K od kolača! (VIDEO)

- Ne znam kada će se to dogoditi. U našem odnosu nema nekog zatezanja, najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu. Ne glumimo privatno, to i ne treba da se čini, već se čuvamo za publiku - istakao je Andrija, ne želeći da krije da je potpuno ispunjen pored drage.

ONA JE ŽARILA PRE 15 GODINA! A evo kako joj izgleda ĆERKA! ( FOTO)

- Planiramo brak i potomstvo. Ljudi imaju različite životne puteve, u našoj profesiji smo na velikoj muci, posao nam oduzima mnogo vremena - požalio se Andrija, dodavši da će odvojiti vreme za odlazak kod matičara, ali da još uvek ne zna tačan datum.

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd