fbpx
Skip to main content
Darko Lazić

Stručnjaci iznose UŽASNE TVRDNJE: Darko Lazić VIŠE NIKADA NEĆE PEVATI...

Foto: Srbija Danas
Teške povrede i još teži oporavak...

Darko Lazić više neće moći da peva jer mu je u toku saobraćajne nesreće nagnječeno i probijeno plućno krilo, čime su nanete povrede sa trajnim posledicama.

Kako saznaje Srpski Telegraf, od odlično obaveštenog izvora iz bolnice KBC Zemun, u kojoj pevač leži već sedam dana, tačnije od 23. oktobra, kada je ranim jutarnjim satima dovezen nakon teške saobraćajne nesreće.

ESTRADA SE UJEDINILA: Darku nedostaje NEŠTO VAŽNO, kolege PRITRČALE U POMOĆ - neophodno za OPERACIJU

Darko Lazić
Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

On je doživeo udes dok je upravljao automobilom marke BMW koji je uzeo od druga, i zbog teških povreda je neizvesno da li će ikada moći ponovo da zapeva kao nekad:

- Kako je u toku nesreće doživeo užasan udar u predelu pluća, pa je kost probila plućno krilo, koje je samim tim oštećeno, to znači da neće moći da diše kako treba, a kamo li da peva punim plućima kao nekada kad je bio zdrav. Oporavak u ovakvim slučajevima traje i više od godinu dana. Ako bude imao sreće da sve bude kako treba, Darko će morati da promeni život iz korena. Nema više pevanja, nema ludovanja ni brzog života. On će morati neko vreme da koristi ''veštačka pluća'' jer će njegova morati da se oporavljaju i dosta štede. 

Lekar Darka Lazića otkrio do sada NEPOZNATE INFORMACIJE: Njegova porodica je OVO STROGO ZABRANILA!

Njegovi strahuju kako će on reagovati kada dođe sebi i kada shvati da više nije ista osoba. To će biti velika žrtva i za njih same jer Darko neće moći da radi ništa sam, moraće da ima kućnu negu - kaže izvor za Srpski Telegraf.

Darko Lazić
Foto: Srbija Danas

Navode o Darkovoj sposobnosti da ponovo zapeva, delimično je potvrdio i poznati pulmolog, doktorka Tatjana Radosavljević, koja naglašava da je sada primarno sačuvati pluća pevaču Darku Laziću, kojima preti ''otkazivanje'':

TO JE DARKO ŽELEO Lekar iz KBC otkrio šta je Lazić tražio od njega

- Posle politraume koju je doživeo, najvažnije je uopšte sačuvati pluća, tako da je sada potpuno neosnovano govoriti o tome da li će on ikada ponovo moći da peva. Doživeo je tešku povredu koja može biti jedan od razloga za ''otkaz'' pluća. Neophodno je da takvi pacijenti budu na veštačkim plućima, kako bi mogli da dišu. Sam tok bolesti zavisi od toga kako će na terapiju reagovati ostali organi - kaže dr Radisavljević.

O OVOME DANAS SVI ĆUTE! Darko Lazić već 8 godina... Neverovatna ISTINA iznenadila Srbiju

Darko je desetak dana pred udes na svom Instagram profilu objavio video na kom se čuje njegova nova pesma na kojoj je radio...

Doktori u petak donose odluku o velikom problemu sa kojim se susreo Darko Lazić

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Srbin's picture

Srbin

i nije to neka nesreca neka se oporavi i zivi koliko je moguce normalan zivot.

0 | 0

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd