fbpx
Skip to main content
Tanja Savić

Suprug ucenjuje Tanju Savić PRIVATNIM SNIMCIMA? Njena drama svakim danom postaje sve teža

Foto: TV Pink printscreen/Premijera
Pevačica vodi borbu da vrati svoju decu u Srbiju.

Pevačica Tanja Savić prolazi kroz težak period otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju. Tanja se obratila čak i državnim organima, u borbi da ih vrati u Srbiju.

Međutim, prema pisanju lista "Alo", njena drama postala je još teža otkako je počela da strahuje da će njen suprug ostvariti svoje pretnje i objaviti njihove privatne snimke seksa, tvrdi izvor blizak pevačici. Dušanove pretnje navodno su počele nedavno, kada je u telefonskom razgovoru upozorio Tanju da će joj porno-snimkom uništiti reputaciju ukoliko ne prestane da se oglašava u javnosti.

tanja-savic
Foto: Srbija Danas

- Dušanu je teško palo to što više ne može da kontroliše Tanju i da je konačno prestala da ćuti o svemu lošem što joj je radio. Ni pod razno nije očekivao da će ga javno raskrinkati posle devet godina braka. Kako je sve do tada on bio taj koji određuje šta će i kada govoriti za javnost, osetio se ugroženo kao nikad u životu, razbesneo se i dosetio se da Tanju može da zaustavi jedino ako joj zapreti javnim poniženjem pred sinovima i porodicom - kaže izvor i otkriva da je Jovančević, nakon što je Tanja iznela u javnost sve detalje njihovog odnosa, supruzi zapretio privatnim snimcima nastalim još na početku braka.

PRVI PUT POKAZALA IZBLIZA: Evo kako izgleda vila Jelene Karleuše! (VIDEO)

PRVI PUT POKAZALA IZBLIZA: Evo kako izgleda vila Jelene Karleuše! (VIDEO)

TRAGEDIJA NA SNIMANJU POPULARNOG FILMA Poznati GLUMAC umro na PAUZI snimanja: Njegov kolega otkrio PRAVU ISTINU o UZROKU SMRTI i šokirao sve

TRAGEDIJA NA SNIMANJU POPULARNOG FILMA Poznati GLUMAC umro na PAUZI snimanja: Njegov kolega otkrio PRAVU ISTINU o UZROKU SMRTI i šokirao sve

OKRENULA NOVI LIST! Nataša Bekvalac donela VAŽNU ODLUKU: Presekla - Seli se i pokreće OZBILJAN BIZNIS!

OKRENULA NOVI LIST! Nataša Bekvalac donela VAŽNU ODLUKU: Presekla - Seli se i pokreće OZBILJAN BIZNIS!

- Od straha da će Tanja otkriti baš sve o psihičkom i fizičkom zlostavljanju koje je pretrpela, podsetio ju je da još čuva sve snimke seksa koje su napravili. Indirektno ju je podsetio kako im je bilo lepo dok su se snimali tokom seksa i poručio da bi mnogi voleli da je vide u takvom izdanju. Bila je šokirana jer je bez obzira na sve majka njegove dece. Počela je da jeca i urla na njega i da mu govori da ga mrzi. Upravo na to je i računao, pa joj je ponovo zapretio da bi bila šteta da njihove sinove prozivaju u školi - navodi izvor, koji tvrdi da je Tanja u velikom strahu, budući da zbog sramote ne može da se obrati ni policiji ni porodici.

JAOOO! Dušica Jakovljević progovorila o vezi Dare Bubamare sa njenim bivšim: Oni uživaju na Maldivima, a VODITELJKA U BANJI (VIDEO)

- Bila je mlada kada je pristala na Dušanove seksualne igrice, iako nikada nije bila taj tip devojke. Neki snimci su nastali pre nego što su dobili decu, a neki nešto kasnije. Nikada nije bila gore nego sada, a savete nekolicine prijatelja da se obrati policiji ne sluša. Veruje da bi time još više razbesnela muža i da će iz osvete uništiti živote njihovih sinova. Ako se ikada desi da on objavi snimke, Tanja to neće preživeti - zaključuje pevačicin prijatelj.

Tanja Savić nije odgovarala na poruke i pozive novinara koji su pokušali da dobiju komentar na ove tvrdnje.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Fog
-1 Beograd