fbpx
Skip to main content
milica pavlovic

SVE IMAJU MLAĐE MUŠKARCE: Milica Pavlović konačno otkrila ISTINU o svom dečku

Foto: Srbija Danas
Ugleda se na svetske zvezde.

Milica Pavlović promovisala je novi album "Boginja", iako u karijeri blista, još nije zaljubljena jer se, kako je otkrila za u ljubavi ugleda na Madonu i Dženifer Lopez.

 

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Koliko kolege i prijatelji vole Milicu Pavlović, najbolje pokazuje to što je na promociji dobila na desetine cvetnih aranžmana, pa se postavilo pitanje da li se među njima krije i buket od nekog muškarca.

 

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

- Dosta buketa sam dobila, nisam uspela sve da pročitam, možda i ima od nekog muškarca. Moj muškarac se još nije rodio. Je l' vidiš Madonu i Dženifer Lopez? Sve imaju mlađe muškarce po 25, 30 godina. Moj ili ima pet godina ili se još nije rodio - kaže Pavlovićeva.

MILICA JE SINOĆ BILA BOGINJA: Evo šta je pevačicu u masi ljudi RASPAMETILO (FOTO)

Iako se za pevačice često vezuju sponzori ili mnogi padnu u dugove, ona ponosno ističe da je ceo album sama finansirala, ali bez dugova.

 

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

- Imam dobru osobinu da umem da raspolažem finansijama. Onaj ko ume lepo da raspolaže novcem taj može sve da isprati i da ne upadne u dugove - priča atraktivna pevačica i otkriva da su joj porodica i fanovi najveća podrška u karijeri.

ZAIGRALA NA KARTU SMERNOSTI: Milica Pavlović u dosada neviđenom izdanju (VIDEO)

Milica je na promociju došla izazovno obučena, a objasnila je i zbog čega:

- Da sam obukla pantalone, ne biste mi dali prostora, ovako sam obukla provokativnu haljinu i dobiću dobar prostor u medijima. Šalim se malo - kroz osmeh je poručila Milica.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
7 Beograd