Skip to main content
Kristijano Ronaldo, fudbaler

SVET BRUJI O NJIMA: Ronaldo u vezi sa Sašom IZ SRBIJE?

Foto: Profimedia
Dobrodošao, zete!

Fudbalera madrsidskog Reala Kristijana Ronalda u poslednje vreme sve češće viđaju u društvu jedne zgodne crnke, ali to nije njegova cica Džordžina Rodrigez. Reč je o devojci srpskog porekla Saši Pavlović!

Ona često dolazi kod Kristijana i uglavnom se viđaju u njegovoj kući.

- Saša je diplomirala ekonomiju, smer zdravstveni menadžment u Berlinu. Master je upisala u Londonu. Proputovala je ceo svet, opuštena je i dobra devojka iz patrijarhalne porodice. Potpuno je drugačija od žena kojima je Ronaldo okružen i on je skroz oduševljen njom. Upoznao ju je sa svojim sinom - kaže izvor

.

Mlada ekonomistkinja srpskog porekla i fudbalski mag upoznali su se preko zajedničkog prijatelja koji je, zamislite, Srbin.

- Ronaldov prvi komšija je naš uspešni biznismen Dragoslav Ilić, poznatiji po nadimku Gagi Argentina. E pa, Gagi je i kućni prijatelj sa Sašinim roditeljima i Sašu poznaje još otkad je bila klinka. Jednom prilikom je ona bila kod njega u gostima, a Kristijano je svratio da se vidi s Gagijem, i tu su se upoznali. Odmah su razgovarali kao da se poznaju godinama. Ronaldo ju je pozvao da dođe na njegovu utakmicu, Saša je prihvatila poziv i od tad se druže - tvrdi izvor Kurira.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
8 Beograd