fbpx
Skip to main content
Ceca Ražnatović

TRETMANOM SPALJIVALI LICA ŽENAMA?! Oglasila se Ceca nakon OPTUŽBI da je reklamirala SALON IZ PAKLA

Foto: Printscreen/Tv Pink
Reagovali nadležni organi!

Domaći mediji juče su preneli ispovest jedne od žena koje tvrde da su zastrašujuće ožiljke i opekotine na licu dobile laserskim tretmanom u kozmetičkom salonu koji vodi O. M., da bi odmah potom na teren izašle inspekcije Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad kako bi prokontrolisale rad ovog salona na Senjaku, ali su naišle na zatvorena vrata.

Zanimljivo je da su, kako ga na društvenim mrežama već nazivaju, "salon iz pakla" na internetu navodno reklamirale pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija u društvu vlasnice.

Severina poslala Igoru PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA?! Ako ne bude potpisao, sledi TUŽBA?

Severina poslala Igoru PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA?! Ako ne bude potpisao, sledi TUŽBA?

MUŽ NADE TOPČAGIĆ NAPADNUT U CENTRU BEOGRADA: Komšija je prišao i PLJUNUO GA POSRED LICA, a ovo je RAZLOG

MUŽ NADE TOPČAGIĆ NAPADNUT U CENTRU BEOGRADA: Komšija je prišao i PLJUNUO GA POSRED LICA, a ovo je RAZLOG

TUGA Slavna glumica PREMINULA: Dijagnostikovan joj RAK NA MOZGU nakon duge borbe sa MENTALNOM BOLEŠĆU

TUGA Slavna glumica PREMINULA: Dijagnostikovan joj RAK NA MOZGU nakon duge borbe sa MENTALNOM BOLEŠĆU

U Ministarstvu zdravlja i Ministarstvu za rad potvrđeno je da su njihovi, ali i inspektori Poreske uprave juče bili na terenu.

- Inspektor rada Odeljenja inspekcije rada u gradu Beogradu, sanitarni inspektor i inspektor terenske kontrole Poreske uprave pokušali su da izvrše nadzor u kozmetičkom salonu na Senjaku. Inspekcija rada je trebalo da utvrdi radno pravni status radno angažovanih lica u navedenom salonu. Inspektori su zatekli zaključan objekat - rečeno je za "Kurir" u Ministarstvu za rad.

Novinari su juče bili na adresi, ali tamo su takođe zatekli zaključan ulaz, a tabla sa imenom salona je uklonjena sa mesta na kojem je stajala. Zatim su pozvali vlasnicu salona O. M. Ona kaže da ne zna da su bilo kakve inspekcije dolazile kod njih, da tabla sa imenom i dalje stoji, a mušterije redovno zovu da zakažu svoje termine.

- Nismo zatvorili salon, sve se normalno odvija i non-stop nas zovu klijentkinje, međutim, moji zaposleni i ja ne možemo psihički da funkcionišemo zbog torture koja se vrši sa jedne internet stranice. Ja sam majka maloletnog deteta i ne želim više da se provlačim kroz novine, a tužiću svakog ko me spomene imenom i prezimenom - kazala je O. M. za "Kurir".

Prema rečima devojaka koje su imale problem sa ovim salonom, između ostalog, u stručnost O. M. ih je ubedilo i to što su navodno lepe reči za nju imale Ceca i Anastasija. Na Jutjubu navodno postoji snimak Ražnatovićeve zajedno s vlasnicom salona, gde poznata pevačica najavljuje edukaciju koju O. M. drži u jednom beogradskom hotelu, a na kojoj će polaznice imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnikama brazilske maderoterapije.

Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović
Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

- Svi vi koji želite da imate prelepo telo, javite se na edukaciju, ljubi vas vaša Ceca - navodno izgovara jedna od najvećih balkanskih zvezda u klipu, dok je njena ćerka Anastasija na svoje storije na Instagramu takođe kačila reklamu ove edukacije, ali i radova O. M. na nosu, uz poruku da je "čarobnica".

Anastasijin portparol Ljubomir Tozev je rekao da su ona i majka bile na tretmanu maderoterapije.

- Ceca i Anastasija nisu radile nikakve estetske zahvate u tom salonu, niti bilo kakvo spaljivanje kože na koje se sada žale pojedine devojke u medijima. Radile su samo maderoterapiju i to pre više od godinu dana, a u taj salon su otišle na preporuku prijateljice.

Ceca je demantovala glasine da je reklamirala usluge u ovom salonu.

- Moj porodica i ja nismo reklamirali usluge ulepšavanja u ovom salonu. Koristili smo usluge masaže - brazilska madero terapija pre godinu dana. Nisam reklamirala ništa drugo i ne zloupotrebljavajte me u ovoj tragediji za mnoge žene. Sramota! - napisala je Ceca na svom Instagram profilu.

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd