fbpx
Skip to main content
Ceca Ražnatović

GODINA U ZNAKU ŽELJKOVOG OSMEHA! Ceca Ražnatović ekskluzivno za SD: "Koncert posle korone biće za pamćenje!"

Foto: ATA images
Pevačica iskreno o godini koja odlazi i planovima i željama za onu koja dolazi!

Svetlana Ceca Ražnatović godinama unazad, opravdano važi za jednu od najvećih zvezda na našoj muzičkoj sceni. Verna publika joj godinama unazad vraća pozitivnu energiju i ljubav, a dokazano je da ima pravu armiju fanova, koja prati svaki njen korak.

U iskrenom intervjuu, koji je dala za portal Srbija Danas, Ceca je pričala o godini koju ispraćamo. Kao i svi mi i ona je osetila sve loše što je, usled koronavirusa, donela ova godina, ali i najveću sreću kada joj se oženio sin Veljko i dobio sina.

Kakve promene je sve navedeno napravilo u Svetlaninom životu i šta najveća balkanska zvezda očekuje u Novoj 2021. godini,  pročitajte u nastavku.   

"ZA USPEH MORAŠ BITI LEP!" Snežana Savić o sujeti, sukobima i NEPRISTOJNIM PONUDAMA KOLEGA!

"ZA USPEH MORAŠ BITI LEP!" Snežana Savić o sujeti, sukobima i NEPRISTOJNIM PONUDAMA KOLEGA!

RASKOŠNO: Zavirite u stan Dragane Mitar, bivša zadrugarka ima posebnu PROSTORIJU za GARDEROBU! (VIDEO)

RASKOŠNO: Zavirite u stan Dragane Mitar, bivša zadrugarka ima posebnu PROSTORIJU za GARDEROBU! (VIDEO)

Ceca Ražnatović
Foto: e-stock
Godina koju polako ispraćamo za mnoge je bila loša. Kako je Vi ispraćate i šta Vas je naučila?

- Ova godina je nažalost prepuna izazova,  muka i problema,  koji su zadesili ne samo nas u Srbiji, već generalno ceo svet. Verujem da je neko pisao scenario o nekom naučno - fantastičnom filmu, meni ne bi delovalo moguće da postoji mogućnost da svet stane. Poslovno ne mogu da kažem da je ova godina loša, već da se nisu desile ni pesme, ni koncerti,  ukratko rečeno. S druge strane gledano, ova godina je privatno bila izuzetna za moju porodicu i mene. Bogdana i Veljko su postali roditelji, dolazak malo Željka u našu porodicu, koji ne da je samo promenio, već nas je učinio srećnim i fokusiranijim jedni na druge. Zaista, uneo je novu energiju u našu kuću i sada imamo mezimče u porodice. 

Vama su se desile i neke lepe stvari u ovoj godini. Rodio Vam se unuk Željko. Koliko Vam se život od tog trenutka promenio?

- Da, kao što sam spomenula… Nije mi se život promenio, ali jednostavno sam nekako totalno stekla neka nova interesovanja i uživam u vremenu koje provodim sa njim. Taj osmeh koji dobijem od njega je neprocenjiljiv, ta ljubav koju osećam prema njemu je takođe nešto što je za mene sasvim novo. Uživam u svim tim aktivnostima sa njim. Kada nekim gestom izazovem njegov osmeh, prosto sam presrećna. 

"S KIM JA SPAVAM JE MOJA STVAR!" Karleuša prvi put iznela ISTINU o braku sa Duškom Tošićem!

"S KIM JA SPAVAM JE MOJA STVAR!" Karleuša prvi put iznela ISTINU o braku sa Duškom Tošićem!

JEDNOSTAVNOST I HRABROST: Fotografije Ive Štrljić od kojih zastaje dah! Glumica ispraća 2020. snažnom porukom!

JEDNOSTAVNOST I HRABROST: Fotografije Ive Štrljić od kojih zastaje dah! Glumica ispraća 2020. snažnom porukom!

Pored njegovih roditelja, izgleda da ste Vi osoba koja je najviše vezana za malog Željko. Možete li potvrditi ono o čemu mnogi svedoče, a to je da se dete od Vašeg deteta najviše voli?

- Svi smo mi porodično vezani za njega, volimo ga, gnjavimo i čuvamo. Stalno je u centru pažnje. Stalno govorimo uradio je ovo,  pomerio se, nasmešio se, uradio ono… On je porodični miljenik, ali da se vratimo na ono što ste pitali. Mislim das u to su drugačije vrste ljubavi. Ova ljubav je zaista neopisivo jaka, nema tu poređenja, jer su različite ljubavi, a najbitnije  je da ima ljubavi.

Veljko se pokazao kao izuzetno brižan i pažljiv otac. Da li ste verovali da će biti takav, s obzirom na to da je mlad?

- Godine nisu preduslov da neko bude dobar ili loš roditelj. Nekako sam očekivala to od Veljka, jer je on izuzetno ljubazan i pažljiv prema svima nama u porodici. Za mene to nije apsolutno nikakov iznenađenje. S druge strane, relativno mlada sam postala majka, u ranim dvadesetim i znala sam da budem posvećena majka, da uživam u svemu tome i da volim svoje dete, tako da, to nema veze sa godinama, jer je roditeljstvo dar od Boga.

Ceca Ražnatović
Foto: e-stock
Vaša ćerka Anastasija je napravila lepu karijeru i mnogi tvrde da će s vremenom biti veća zvezda od Vas. Ipak, ono što mnogi priželjkuju jeste vaš duet. Da li ste pričali o tome i razmišljali u tom pravcu?

- Anastasija je napravila odlične prve korake. Verujem da je ovo tek početak njene blistave karijere i da njeno vreme tek dolazi. Naravo da smo pričale o duetskoj pesmi, ali još uvek ne dovoljno ozbiljno na tu temu. Takva želja postoji, a da li bi volele da se to ralizuje, pa da, ali kada će se to desiti ne znam, jer u tome zaista nema pravila. Ako se dogodi to će biti stvar trenutka. Jednostavno, da se dogodi da do nas dođe pesma koje je za obe dobra je stvar trenutka. Želja svakako postoji, ali ne po svaku cenu.

Vi važite za veoma jaku ženu, a po svemu sudeći jednu takvu ste i rodili. Koje Vaše osobine vidite kod Anastasije i u čemu bi voleli da bude drugačija?

- Na ovo pitanje uopšte ne bih odgovara. Ni šta je ispravno da bude drugačije, ni u čemu je ispravno da bude kao ja. Najvažnije je da li je čovek srećan. Neka bude onakva kakva će biti ona srećna. Kakva će biti izvor sreće za svoje okruženje i za svoju porodicu. To je zapravo najbitnije.

Pokazali ste kako se drži porodica na okupu i Bogdanu ste prihvatili kao ćerku. Vašu poruku upućenu njoj kada se porodila, dugo ćemo svi pamtiti. S druge strane, imali smo priliku na nekim video snimcima na društvenim mrežama videli da i ona Vas poštuje i voli. U kom segmentu Bogdana traži savete od Vas i da li ste slabi na nju?

- Sve ovo što ste naveli zvuči lepo, ali po meni je to normalna stvar. Normlano je da prihvatim danas snajku, sutra zeta i da se porodično volimo. Nisam sigurna zašto je to iznanađenje ili povod da se komentariše. Sama činjenica da je izbor mog sina je pre svega razlog za poštovanjem, a potom i za ljubav. Volimo se i razgovaramo o svemu. Bogu hvala, Bogdana ima svoje roditelje i sestre, te nisam ja jedina adresa ako je potreban neki savet, iako ona i Veljko znaju da sam tu za sve što je u mojoj moći. 

Ceca Ražnatović
Foto: e-stock
Koliko Vam je teško, kao majci, da gledate Veljkove mečeve?

- Izuzetno stresno. Više bih volela da je bilo koji drugi sport odabrao, nego taj. Najviše bih volela da se svaki meč rešava u deset sekundi, to bi bilo najmanje stresno. Nisam oduševljena. U početku nisam gledala, samo sam čekala da mi jave kako je prošao. Samo da bih sebe poštedela stresa.

Da li ste u ovom periodu, kada ste odmarali što se tiče nastupa, bili posvećeni novim pesmama, koje Vaša publika sa velikim iščekivanjem očekuje?

- Ne, nisam radila u studiju. Ulazim u studio kada imam kompletan album, a on još nije završen i to je razlog što ne ulazim. Veoma sam jasna po tom pitanju, da snimim bilo šta, ne pada mi na pamet, a da sam našla toliko pesama koje mene usrećuju i za koje sam ubeđena da mogu da ih iznenesm na pravim način, nažalost nisam. Još uvek traje konkurs za dobre i kreativne autore. 

CRNE LAKOVANE ČIZME, HALJINA OD ČIPKE! Ceca Ražnatović u nikad IZAZOVNIJEM izdanju, ZAPALILA INTERNET! (VIDEO)

CRNE LAKOVANE ČIZME, HALJINA OD ČIPKE! Ceca Ražnatović u nikad IZAZOVNIJEM izdanju, ZAPALILA INTERNET! (VIDEO)

Ceca i Anastasija Ražnatović UKRSTILE GLASOVE: Pogledajte deo spektakularnog nastupa MAJKE I KĆERKE

Ceca i Anastasija Ražnatović UKRSTILE GLASOVE: Pogledajte deo spektakularnog nastupa MAJKE I KĆERKE

NEĆETE ZNATI GDE PRE DA GLEDATE: Ceca pozirala pored luksuzne jelke, ali njena HALJINA je san snova! (FOTO)

NEĆETE ZNATI GDE PRE DA GLEDATE: Ceca pozirala pored luksuzne jelke, ali njena HALJINA je san snova! (FOTO)

Ceca Ražnatović
Foto: e-stock
Kako vidite da će se odvijati nastupi ubuduće? Čini se da ovo predugo traje!

- Želim da verujem da će vakcinacija, koja je započela svuda u svetu, doprineti da se što pre vratimo u normalu. Svima je jasno da je neizvesno kakva će biti finansijska situacija u celom svetu, ali ono što je izvesno jeste da će narod biti željan tog nekog dobrog provoda. Verujem da će ti prvi koncerti posle korone, biti nešto za pamćenje. 

 Ova godina nas je nekako naučila da ne smemo planirati, jer mogu da se dese neke nepredviđene situacije, zato Vas neću pitati šta planirate u Novoj, ali nam recite šta priželjkujete?

- Priželjkujem da bude mnogo mirnija, lepša, ispunjenija i bogatija od ove godine. Da smo zdravi i da možemo da putujemo.

 Gde ćete i sa kim dočekati Novu godinu, za koju svi kažu da će biti mnogo bolja i lepša od ove?

- Svi kažu to, jer upravo to i žele. Neka bude tako, to i ja želim. Neka se sve naše želje ostvare. Dočekaću je u porodičnom okruženju.

Šta ćete poželeti u ponoć?

- Biće to jedan izuzetno lep spisak želja, ali neka to ipak ostane tajna.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd