Skip to main content
Tamara Đurić

TAMARA ĐURIĆ PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Po splavovima i kafićima vrebaju klijente!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Bez dlake na jeziku...

Bivša učesnica rijaltija "Farma", Tamara Đurić imala je da kaže nešto o najzastupljenijim tabu temama:

SLOBA PRIČAO SA LUNOM U ZADRUZI 2! Sada izgovorio ŠOK REČI O TOME i potvrdio: Sa Kijom NAPUŠTAM SRBIJU (VIDEO)

Poznati srpski glumac pre snimanja HIT SERIJE spavao u manastiru, a nećete verovati šta je jednog jutra uradila NJEGOVA ŽENA

Gejevi i deca

Apsolutno podržavam pravno regulisanje odnosa dvoje ljudi koji se vole i to nema veze sa polovima. Sve ostalo je ne manje, nego potpuno nebitno. Kada je reč o usvajanju dece, i s tim se slažem. Svakako je bolje deci da imaju krov nad glavom, a ako pitate kako objasniti to što su roditelji istog pola, ja pitam one koji to kažu - kako objasniti mržnju, kako objasniti da ih je mama ostavila, kako objasniti da tate biju mame ili obrnuto? Bolje o tome da razmišljamo nego kako deci objasniti da se neko voli. 

ANABELA POSLE HAOSA SA ANDREJOM! Samo da ova bol prestane! Atijasova OTKRILA kada joj je bilo NAJTEŽE!

Lake droge

Legalizacija lakih droga? Da, ali u medicinske svrhe. U druge svrhe, oni koji ih koriste, svakako to rade i bez legalizacije. Ne mislim da imaju nekih prepreka za korišćenje.

tamara đurić
Foto: Srbija Danas

Život posle smrti

Hrišćanka sam pravoslavne veroispovesti i verujem u život nakon fizičke smrti

U bujni Kajin dekolte fanovi gledaju i ne veruju: Donji deo slike je ŽIVA VATRA

Abortus

Neko bi rekao da je bolj odlučiti se na abortus ako ne možete da pružite kvalitetan život detetu, koji to svakako zaslužuje, a to uključuje kvalitet vaspitanja, odrastanja, posvećenost, pružanje ljubavi... Ipak, mislim da abortus nije opravdan, izuzev kada postoji medicinska, odnosno zdravstvena indikacija za tako nešto. Za sve ostalo postoje sredstva i načini za sprečavanje trudnoće. U 21. veku, takve stvari ne smeju da se dešavaju ako ih ne želimo.

Tamara Đurić
Foto: Srbija Danas

Razvod

Bolje dobar razvod, nego loš brak, porodično nasilje i bilo koji oblik fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Jesam za razvode kad je to neophodno. Pogreši čovek.

Eutanazija

Eutanazija i hemijska kastracija su majka ozdravljenja društva! Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju. Prosto, to je neophodnu u današnjim uslovima. Genetske, a rekla bih i božje greške, delom treba uspavati, a delom hemijski kastrirati. Nakon toga bi sve bilo idealno, Srbija bi bila kao Švajcarska.

Samoubistvo

Samoubistvo bih na lestvici kukavičluka stavila na sam vrh. Ti slabići samo se plaše da se uhvate u koštac sa životom i prožive ga lepo. Ipak, mislim da se taj kukavičluk graniči sa nekom teškom dijagnozom, jer psihički zdrav i normalan čovek ne sme to ni da pomisli, a kamoli uradi. Samo su kukavice i slabići sa raznim psihozama spremni na to.

ONAJ KOJI TE POŠTUJE NE LAŽE I NE VARA: Objava Slobode Mićalović pogađa pravo u srce! (FOTO)

Prostitucija

Apsolutno sam za! Da te mučene žene imaju plaćen staž, zdravstveno osiguranje i da uredno plaćaju porez. Da ne rade na crno i da se ne plaše hapšenja. Zašto da i kod nas ne bude kao u nekoj civilizovanoj državi da u rano vreme sede po izlozima, a ne po splavovima i kafićima vrebajući klijente. A posle, kada dođe vreme, te žene lepo odu u penziju, ako je dočekaju, i ubiraju plodove svog minulog rada. Tako će da pomažu i budžet da se napuni, pa da lepo pravimo vrtiće i obdaništa, te da povećavamo plate.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd