fbpx
Skip to main content
Seks i grad

Ti nisi moja porodica, niti prijatelj! JAVNI SUKOB glumica popularne serije "Seks i grad"! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen
Istina o Keri i Samanti!

Glumica Kim Katral 5. februara saznala je da je njen brat, za kojeg je samo 18 sati ranije objavila da je nestao, zapravo iznenada preminuo.

ŠTA JOJ SE DOGODILO? Planetarno popularna glumica iz "Seks i grada" ne izgleda više OVAKO! (FOTO)

Poruke podrške stigle su joj sa svh strana, između ostalog i od njene nekadašnje vrlo bliske saradnice i drugarice Sare Džesike Parker. Njih dve, koje i danas obožavamo u seriji "Seks i grad" u ulogama Keri i Samante u vrlo su lošim odnosima, a koliko je Kim "preko glave" Sare govori i činjenica da joj je javno odgovorila na poruku podrške koju joj je uputila.

IZNENAĐENJE: Jedna od ove dve GLUMICE će igrati Samantu u trećem nastavku filma "Seks i grad"!

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

- Ne treba mi tvoja ljubav, niti podrška, u ovom tragičnom trenutku! - poruka je koju je Kim objavila, a pored je napisala:

GREŠKA U ŠPICI! Milion puta ste gledali "Seks i grad", ali OVO vam je sigurno promaklo! (VIDEO)

- Majka me je danas pitala: "Kada će te Sara Džesika Parker, taj licemer, ostaviti na miru?" Tvoje kontinuirano guranje za nas je veoma bolan podsetnik koliko si zaista okrutna bila onda, a i sada. Daj da ti razjasnim ovo vrlo jasno (ako do sada već nisam): Ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Zato ti pišem poslednji put da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju kako bi se predstavila kao "dobra devojka" osoba! - napisala je Kim.

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd