fbpx
Skip to main content
Jelena Karleuša

TOG DANA I JELENA JE TREBALA DA BUDE UBIJENA?! Poslednji intervju Karleuše i Ćande OTKRIO NOVE DETALJE

Foto: Instagram printscreen/karleusastar
Sve se desilo za tren oka.

Poslednji intervju Jelene Karleuše i njenog tadašnjeg verenika Zorana Davidovića bio je samo par dana pre ubistva Ćande. U tom intervjuu su otkrili mnoge nepoznate detalje o svojoj vezi.

Te 1999. godine, kada Jelena Karleuša ulazi u vezu sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom, kojeg su pojedini svrstavali u red krimilaca iako on nikada nije osuđen, uživaju u ljubavi godinu dana.

PROBLEM O KOME SE ĆUTI: Podmlađivanje vagine veoma važno za zdravlje, a evo kakav s*ks je najbolji za to

PROBLEM O KOME SE ĆUTI: Podmlađivanje vagine veoma važno za zdravlje, a evo kakav s*ks je najbolji za to

NA DALILU I DEJANA JE BAČENA CRNA MAGIJA?! Šok ISPOVEST komšinice - evo KOJA ženska osoba im ŽELI ZLO! Zato su IZGUBILI BEBU?!

NA DALILU I DEJANA JE BAČENA CRNA MAGIJA?! Šok ISPOVEST komšinice - evo KOJA ženska osoba im ŽELI ZLO! Zato su IZGUBILI BEBU?!

STANIJA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA! Ovo su svi čekali - menadžer otkrio detalje UGOVORA, starleta POTVRDILA

STANIJA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA! Ovo su svi čekali - menadžer otkrio detalje UGOVORA, starleta POTVRDILA

KRILA ČITAVIH MESEC DANA: Bojana Ristivojević dala ćerkici, gotovo IŠČEZLO, staro SRPSKO IME!

KRILA ČITAVIH MESEC DANA: Bojana Ristivojević dala ćerkici, gotovo IŠČEZLO, staro SRPSKO IME!

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Međutim, ljubavna priča se nije srećno završila. Godinu dana kasnije, Ćanda je ubijen vraćajući se sa sahrane Branislava Lainovića u Novom Sadu. Kobnog dana, sa njim je poginuo i njegov najbolji prijatelj, Ivan Stojanović, koji po saznanjima policije nije bio član beogradskog podzemlja. Pošto su Ćanda i Jelena u to vreme bili nerazdvojni, javnost se pitala da li se i Jeleni nešto dogodilo. Međutim, ubrzo je na televiziji Studio B objavljeno ko su žrtve i da je pevačica dobro.

Nakon ubistva, Jelena je u mnogobrojnim čituljama napisala "Jedina ljubavi moja, čekaj me". To su poslednje reči koje je uputila ubijenom vereniku, prenosi Nportal.

Nakon njegove smrti Jelena se 2001. godine vratila na scenu albumom "Za svoje godine", na kojem je i pesma posvećena Ćandi - "Balada za Zorana", ali i hit "Ludača". Album je za mesec dana prodat u tiražu od 200.000 primeraka. Međutim postoji nešto što je privuklo pažnju javnosti. Jelena je krajem 1999. snimila album "Gili, gili", na kojem se našla balada "Bila bih ti lepa mlada", koja je za nekoliko meseci postala veliki hit. No, tragična vest o pogibiji Ćande, prekinula je promociju albuma, a Jelena tu pesmu nikada više nije otpevala jer je naslutila tragični događaj.

Poslednji zajednički intervju Jelena i Ćanda su dali časopisu "TINA" samo nekoliko dana pre nego što je Davidović ubijen.

Prenosimo vam delove poslednjeg intervju Karleuše i Ćande iz 2000. godine.

Jelena, kako je reagovala tvoja okolina?

- Burno, moram da priznam. Zbog priča koje su se plele o njemu, reakcije nisu bile naročito pozitivne. Srećom, Zoran se mnogo pre nego što smo se sreli upoznao s mojom majkom. Mama Divna i Zoran su se, čak, s vremena na vreme, čuli telefonom. Sećam se da je posle jednog njihovog razgovora, na moje pitanje, s kim je pričala, odgovorila: "Sa Ćandom", a zatim dodala da je to jedan veoma dobar dečko i da ima osećaj kao da joj je, u prethodnom životu, bio sin ili mali brat.

Da li je Divna "kumovala" vašem susretu?

Jelena: Ne. Zna se da smo se upoznali za vreme bombardovanja...

Ćanda: Znali smo se i ranije, ali smo se tad zbližili.

Jelena: Dotle sam ga ignorisala.

Ćanda: Ajd, nek bude tako...

Jelena: To je bilo ono, čisto žensko, dizanje nosa. Postali smo bliski u trenutku kad sam bila prilično razočarana i usamljena. Prvih mesec dana rata nisam izašla iz kuće. Kad sam, najzad, poželela da me sunce ogreje, zajedno sa drugaricom sam otišla na splav "Monca".

Jelena: Prvo nisam smela da joj kažem da nešto petljam sa Zoranom, već sam išla izokolo. Naravno, njoj je brzo postalo jasno šta se zbiva. Jedino što mi je rekla bilo je: "Povedi računa, jer Zoki nije običan momak. On nije osoba s kojom ćeš moći da se igraš".

Ćanda: Meni mama nije delila savete, već je rekla: "Bravo sine. Fina je, lepa je, dobro peva."

Posle koliko vremena si Jelenu upoznao s mamom?

Ćanda: Bogami, dugo je trebalo, jer ne volim porodične skupove.

Jelena: Upoznavanje sa Zoranovom mamom, bilo je, za mene, težak posao.

Pomenula si da te Zoran zaprosio posle deset dana zabavljanja?

Ćanda: Ako ćemo baš pošteno, Jelena je zaprosila mene.

Jelena: Jel bilo tako? Ajde, reci za novine da sam to učinila.

Ćanda: Pa sve vreme i pričamo za novine.

Jelena: Budi ozbiljan.

Ćanda: Ja sam nju zaprosio.

I?

Ćanda: Vidiš da se ne razdvajamo.

Šta vas je, jedno kod drugog fasciniralo?

Ćanda: Pomislio sam. "Mala je gotivac".

Jelena: Kaži to lepo da te čitaoci razumeju. Možeš ti to i romantičnije.

Ćanda: Odmah mi je bilo jasno da je Jelena divna devojka i veliki drug. Uostalom, da nije takva, ne bismo bili zajedno.

Jelena: Volim otvorene, normalne, prijatne, kulturne, fine i neisfolirane osobe. Pre no što ću sresti Zorana, stalno sam "naletala" na ljude koji se ne uklapaju u taj opis. Zoran se ponašao kao da je oduvek bio član moje porodice. Ranije nisam verovala da postoji neko ko je, do te mere, u fazonu moje majke, tetke, bake i mene. Naš svet je svetlosnim godinama udaljen od svih ovih stvari koje se dešavaju. Neisprljan i neiskvaren i Zoran se savršeno uklopio u njega

Vremenska prognoza
Clear sky
-0 Beograd