fbpx
Skip to main content
Toni Cetinski

TONI CETINSKI BROJI DANE DO KONCERTA NA TAŠMAJDANU!

Foto: Promo
"Mapet" Toni Cetinski i "Svaka tvoja laž", dobitna kombinacija za letni hit!

Voleli ste "Mapete"? Onda će te obožavati Tonija Cetinskog u novoj ulozi. Otkačene lutke u kojima su uživale, ali i odrastale mnoge generacije, poslužile su kao inspiracija za novu muzičku priču koju jednostavno morate voleti.

"Mapet" Toni, kao savršena kopija originala, gde pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila devojka.

Toni Cetinski
Foto: Promo

Razočaran i nesretan, zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja.

Kako je sve skupa završilo, otkrićete pogledajte na video spotu za novu pesmu Tonija Cetinskog "Svaka tvoja laž".

Celi scenarijo, ove otkačene priče, osmislio je sam Toni, a sve je u delo proveo reditelj, Paolo Gentilini, koji je zaslužan i za njegove odlične spotove "General bez činova" i "Ja ne znam nikog boljeg od tebe".

- Hvala cijelom mom kreativnom timu i diskografu koji se trude ispuniti sve moje želje kao i sprovesti ih u dijela. Napokon imam svog dvojnika, u obliku lutke pa ne moram biti u svakom spotu osobno. Najveće hvala svima i na ljudskosti, kao i publici koja me podigne kad je teško. Volim vas. Vidimo se na turneji! - poručio je Toni.

Toni Cetinski
Foto: Promo

Ovog puta imamo priliku da vidimo nešto drugačije video izdanje, koje nam donosi cela kreativna ekipa, predvođena Tonijem.

Sudeći po svemu, ponovno su pronašli savršenu formulu za uspeh, a lik Tonija Cetinskog, ovoga puta pretvoren u lutku, jednostavno će vam se "uvući pod kožu".

RISKA, ARANĐEL, VUKAŠIN... Neca je napustio glumu a evo šta danas MISLI O GLUMCIMA iz Srećnih ljudi (VIDEO)

 

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd